IT&C

Recuperare poze șterse de pe telefon marca Samsung. Instrucțiunii pas cu pas

Publicat: 26 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Recuperare poze șterse de pe telefon marca Samsung. Instrucțiunii pas cu pas
Exista mai multe metode prin care poti sa recuperezi documentele sterge de pe dispozitivele Samsung

Te-ai apucat de făcut curat prin telefon și ai început să ștergi pozele și documentele care iți ocupau spațiu inutil pe telefon, dar din greșeală ai șters și ceva de care aveai nevoie. Prin urmare, apare întrebarea, cum puteți recupera poze șterse de pe telefonul Samsung. Pentru a realiza acest lucru există mai multe moduri, în special pe telefoanele Samsung. În acest articol, vom analiza mai multe modalități de a face acest lucru.

Recuperare poze șterse de pe telefonul Samsung cu ajutorul aplicațiilor preinstalate

Telefoanele Samsung au o funcționalitate specială care vă permite să recuperați fotografiile șterse folosind un instrument standard numit Samsung Cloud. Acesta vine preinstalat pe toate telefoanele originale Samsung.

Recuperați fotografiile șterse de pe telefonul Samsung cu Samsung Cloud?

Samsung Cloud este un spațiu de stocare în cloud pentru dispozitive Samsung cu 15 GB de stocare disponibil pentru fiecare utilizator. Fiecare telefon este sincronizat cu acest spațiu de stocare în mod implicit. Daca nu l-ați deconectat, atunci fotografiile șterse recent de pe telefon sunt încă acolo. Iată deci ce trebuie să facem pentru a ne recupera fotografiile.

 • Deoarece Samsung Cloud este stocare în cloud, necesită o conexiune la internet. Prin urmare, în primul rând, trebuie să ne conectăm telefonul la Internet. Puteți utiliza atât WiFi, cât și internetul mobil.
 • În Setări telefon, derulați la „Conturi și backup”, apoi selectați Samsung Cloud.
 • Secțiunea indică spațiul disponibil utilizatorului în cloud, gradul de utilizare al acestuia și opțiunile de sincronizare. Veți vedea toate datele care sunt sincronizate cu Cloud Storage. Un punct important este Galeria. Ar trebui să existe o un semn vizavi de acesta, ceea ce înseamnă că sincronizarea este activată și fotografiile sunt trimise în spațiul de stocare Cloud.
 • Reveniți la Samsung Cloud și selectați opțiunea Restaurare. Vă dura ceva timp că dispozitivul să caute copii ale datelor din Samsung Cloud. Dacă dispozitivul găsește fotografii care au fost sincronizate cu Cloud Storage, vă apărea elementul corespunzător. Prin selectarea acestuia, dispozitivul vă restaura toate fotografiile sincronizate din Cloud în memoria telefonului.

Telefoanele Samsung au și un coș de gunoi pentru a stoca fotografiile șterse recent care sunt stocate în timp de 15 zile de la momentul în care au fost șterse pe telefon. Se poate că pozele pe care le doriți să fiu acolo.

Recuperați fotografii pe telefonul Samsung din Google Photos

Dacă ați instalat anterior programul Google Photos pe telefonul Samsung, v-ați conectat la contul google și ați activat sincronizarea, atunci puteți utiliza această metodă pentru a recupera fotografiile șterse.

 • Deschideți aplicația Google Photos. Dacă ați sincronizat albumul telefonului cu Google Foto înainte de a șterge fotografiile, acestea pot fi găsite aici.
 • Faceți clic pe imaginea pe care o doriți, apoi faceți clic pe butonul „Mai multe” din colțul din dreapta sus al ecranului.
 • Apoi faceți clic pe „Salvați pe dispozitiv”. Fotografiile șterse vor reapărea în albumul tău.

Recuperare poze șterse de pe telefonul Samsung folosind aplicații

În cazul în care nici o soluție prezentată mai sus nu a funcționat puteți încerca cu un program extern. Unul dintre cele mai populare programe este Android Data Recovery. Acesta a fost creat pentru a recupera documente de pe telefoane ce rulează Android, inclusiv telefoanele Samsung.

Cu ajutorul acestui software, poți să recuperezi cu ușurință pozele, SMS-urile, fișierele MP3 și alte documente. Fie că ai șters documentele în mod accidental sau le-ai pierdut din cauza unei erori a cardului de memorie, urmează pașii următori:

 • instalează aplicația Android Data Recovery pe calculator sau laptop;
 • conectează smartphone-ul la calculator sau laptop cu ajutorul cablului USB;
 • da click pe butonul „Start” pentru a începe scanarea smartphone-ului;
 • permite recuperarea fișierelor;
 • verifica secțiunea Galerie (Gallery) aflata în partea stangă a aplicației;
 • selectează fișierele pe care vrei să le recuperezi, folosind butonul „Restore / Recovery”.

La final, fișierele sunt recuperate și distribuite în folderele corespunzătoare; spre exemplu, melodiile le vei găsi în secțiunea Music / Audio.

După ce ați recuperat pozele vă recomandam să descarcați pozele și documentele pe un calculator.

Adauga un comentariu