Cancan ultimă oră

Mihaela Borcea este îngenuncheată de durere. Un membru din familia ei s-a stins din viață: ”Regret tare mult…”

Publicat: 05 dec. 2020
mihaela borcea
Mihaela Borcea este îngenuncheată de durere. Un membru din familia ei s-a stins din viață

Mihaela Borcea trece prin clipe grele, după ce a aflat de moartea unei persoane dragi!

Mihaela Borcea este distrusă de durere, după ce finul ei s-a stins din viață. Fosta soție a lui Cristi Borcea a postat un mesaj dureros, pe pagina ei de Facebook, acolo unde îl descrie pe Emilian, finul ei care a decedat, ca fiind un om plin de viață.

”Imi e greu să mă gândesc că Emilian,finul meu plin de viață, nu mai e printre noi. Era un om minunat și regret tare mult plecarea lui atât de devreme dintre noi,avea doar 43 ani!! Imi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că o fiinţa dragă mie a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile mele,ale tuturor celor care l-au cunoscut sunt alături de familie!! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Emilian!!🖤🖤”, este mesajul de condoleanțe, publicat de prima soție a lui Cristi Borcea.

Mihaela Borcea, detalii despre slujba de înmormântare

Fosta soție a lui Cristi Borcea a oferit și câteva detalii despre slujba de înmormântare a finului ei Emilian.

Mesajul a fost transmis pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu lui Emilian, finul cunoscutei femei de afaceri.

”Pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, trupul neinsufletit va fi depus pana duminica la Capela Cimitirului Caramidarii de Jos,șoseaua Berceni nr 4,București iar slujba de inmormantare va avea loc duminica la 12.30 la Biserica Caramidarii de jos,strada Piscului nr 3,București! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!🖤🖤”, a mai adăugat Mihaela Borcea.

Adauga un comentariu