Sport

Mihaela Buzărnescu, foarte deranjată de ironia lui Ion Țiriac: „Să țineți minte cum mă cheamă!”

Publicat: 16 ian. 2020

Mihaela Buzărnescu (31 de ani – locul 111 WTA) i-a răspuns lui Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, după ce fostul mare tenismen i-a greșit intenționat numele și a glumit pe seama ei.

Ion Țiriac a numit-o pe jucătoarea de 31 de ani „Buzunărescu”, iar sportiva i-a transmis că astfel de glume nu se fac și l-a îndemnat să țină minte, de acum, care este numele ei.

„Ciudat că nu știe cum mă cheamă! Ce pot să spun? Sper să afle odată cum mă cheamă. Acum un an sau doi cunoștea numele meu. Sincer, e aiurea! Eram a doua jucătoare a României când am jucat cu Simona (n.r.- la Wimbledon 2019), acum sunt a patra… Faptul că nu știe cum mă cheamă…

E în continuare președintele Federației? Nu știu dacă poți să faci glume din astea, nu se fac! N-ai cum să nu știi cum mă cheamă! Îmi pare rău că face glume de acest gen! Domnule Țiriac, vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă”, a spus Mihaela Buzărnescu.

Atacurile lui Ion Țiriac

Ion Țiriac i-a greșit intenționat numele Mihaelei Buzărnescu, pe care a luat-o peste picior, în momentul în care a vorbit despre meciul lui Miki cu Simona Halep, din turul 2 de la Wimbledon.

„Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului… Eu am fost acolo și am văzut asta în turul 2, în meciul cu Buzărescu… cu Buzunărescu sau cum se numește domnișoara asta! Au jucat amândouă mediocru”, a spus Țiriac.

Mihaela Buzărnescu a fost singura jucătoare care a reușit să îi ia un set Simonei Halep, la ultima ediție de la All England Club. Miki a vorbit despre performanța uluitoare a sportivei de 28 de ani.

„A arătat o valoare foarte mare în ultimele două săptămâni. Am fost singura care a fost foarte aproape de o victorie împotriva ei. Sunt mândră de asta”, a spus Mihaela Buzărnescu.

La Wimbledon, Simona Halep se califica în turul al treilea, după ce trecea de Mihaela Buzărnescu, cu 6-3, 4-6, 6-2. Partida a durat o oră și 51 de minute.

Adauga un comentariu