Cancan ultimă oră

Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner: „El e genul care nu vrea să facă a doua oară ceva ce a făcut deja”

Publicat: 29 sept. 2021
Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner
Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a fost invitată în emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV. A fost așteptată de prezentatorul TV la o „masă câmpenească” și s-au pus împreună la masă, în platou, la povești. Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre motivul pentru care partenerul ei de viață, Felix Baumgartner, nu și-a dorit copii până acum.

Întrebată de ce Felix Baumgartner nu și-a dorit până acum copii, Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii. Totul a pornit de la jobul pe care îl are de ani de zile: ”Mi se pare un sistem de gândire foarte sănătos, e riscant, el e antrenat, pregătit”. De asemenea, cei doi sunt împreună de opt ani!

”El e genul care nu vrea să facă a doua oară ceva ce a făcut deja. Nu vrea să mai sară de pe aceeași clădire, acum pregătește ceva pentru la anul, în stilul, total dement, sunt ușor siderată de proiect”, a mai mărturisit Mihaela Rădulescu în emisiunea de la Pro TV despre jobul pe care îl are partenerul ei de viață.

Ce spunea Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner

În ultima perioadă au existat numeroase zvonuri legat de o posibilă despărțire, însă Mihaela Rădulescu a clarificat totul. Recent, vedeta a declarat că relația merge cât se poate de bine, că a trecut alături de partenerul său prin multe lucruri, iar acum sunt mai sudați ca niciodată. Cei doi ignoră gura răutăcioșilor și își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi, ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo.

S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori, în 8 ani, încât nu știu dacă ai observat, sunt foarte relaxată la acest capitol, nici măcar nu mai dezmint știrile de genul ăsta, le las acolo și când vă treziți voi mai puțin pregătiți o să constatați că nu s-a întâmplat nimic, de fapt”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru Click.

Adauga un comentariu