Cancan

Mihaela Rădulescu – dezvăluiri inedite despre „Ferma”

Publicat: 14 aug. 2020
Mihaela Rădulescu - dezvăluiri inedite despre
Mihaela Rădulescu a revenit în țară, de la Monaco, pentru a prezenta noul sezon al show-ului Ferma

Mihaela Rădulescu – dezvăluiri inedite despre „Ferma”. Diva a lăsat de curând luxul din Monaco pentru a reveni la show-ul „Ferma”. Astfel, în următoarele luni ea se va afla alături de concurenți dar și de coprezentatorul Cristi Bozgan. Dacă sezonul trecut s-a desfășurat undeva în munții Semenic, anul acesta a fost schimbat locul. De data aceasta, sediul central va fi stabilit într-o fermă din apropierea Bucureştiului.

Mihaela Rădulescu – dezvăluiri inedite despre „Ferma”

Mihaela Rădulescu se află la filmări pentru noul sezon al emisiunii „Ferma”. Aceasta a făcut declarații unele declarații inedite despre emisiune. Ea a mărturisit că nu se aștepta ca anul acesta să mai filmeze ceva din cauza pandemiei de coronavirus.

Mihaela Rădulescu s-a întors în România de la Monaco pentru a filma un nou sezon al emisiunii „Ferma”. Diva de la Monaco va fi ajutată, din nou, de Cristian Bozgan. Telespectaorii abia așteaptă să le vadă pe vedetele emisiunii ieșind din zona de confort. Concurenții vor conviețui într-o căsuţă modestă, unde vor fi nevoite să-şi spele singure rufele şi să-şi pregătească masa.

Vedeta de televiziune a făcut declarații de pe platourile de filmare pentru protv.ro.

„Pierdusem orice speranță. Dacă ne uităm toți în jur, vedem o țară închisă, viața închisă. Nu mă gândeam că mai apucăm anul ăsta să filmăm ceva. A fost o veste extraordinară și am venit cu mare chef de muncă. Și ne-am apucat de treabă. Când stai așa ca mine, în altă parte, de atâția ani, au trecut aproape 14 de când am plecat, întotdeauna mi-e dor de oameni, oameni dragi, oameni cu care muncesc.

Din păcate nu mai am familie în România, așa că nu pot să zic că mi-e dor de ai mei sau de ceva de genul ăsta, pentru că nu mai am pe nimeni aici. Dar mi-e dor efectiv de oameni care îmi sunt prieteni de o viață, de oameni cu care muncesc. E un vibe pe care nu îl am acolo oricâți prieteni noi mi-am făcut”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Cine sunt concurenții de la „Fermă”

Concurenții acestui sezon de „Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea „Ferma”, prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan la Pro TV, sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Celor patru concurenți li se alătură alte patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Acum s-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii „Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

Mihaela Rădulescu – dezvăluiri inedite despre „Ferma”. Acum, nu ne mai rămâne decât să aflăm data la care va începe difuzarea noului sezon „Ferma”.

Adauga un comentariu