Cancan

Mihai Albu, situație stânjenitoare din cauza unei măști personalizate

Publicat: 15 nov. 2020
Mihai Albu cu si fara masca de protectie
În vârstă de 58 de ani, Mihai Albu a trăit o experiență neplăcută din cauza unei măști de protecție pe care a primit-o cadou de la o persoană dragă din viața sa.

În vârstă de 58 de ani, Mihai Albu a trăit o experiență neplăcută din cauza unei măști de protecție pe care a primit-o cadou de la o persoană dragă din viața sa. Celebrul designer de pantofi a povestit cum a ajuns să dea explicații în fața unor angajați de la ordine și pază.

În prezent, pe teritoriul României masca de protecție este obligatorie peste tot din cauza pandemiei de coronavirus. Ei bine, în ziua alegerilor locale, respectiv pe 27 septembrie, designerul de încălțăminte a fost nevoit să răspundă întrebărilor oamenilor legii, după ce s-a declanșat alarma. Aceasta a pornit din cauza măștii pe care avea imprimată forma bărbii sale.

“Am primit-o cadou de la o prietenă din Germania. Am avut și probleme din cauza măștii, când m-am dus la vot, la o școală generală din Sectorul 2. Aparatele de la intrare nu-mi detectau masca pe față și brusc a pornit alarma, au venit oamenii de ordine. Este un program special, iar eu am dat totul peste cap”, a declarat cunoscutul designer de pantofi pentru impact.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Mihai Albu a mai spus: “De ce să mă mai chinuiesc să mă bărbieresc, dacă tot nu se vede cum arăt? Cât ies eu din casă? Doar la cumpărături și la atelier, și atunci o port, iar la posturile tv mă duc rar. Este mai comod așa, cu barbă, chiar îmi place”.

Mihai Albu, în Cartea Recordurilor

Mihai Albu a intrat în Cartea Recordurilor datorită pantofilor cu cel mai înalt toc din lume. “Merg pe 55 de ani şi la vârsta asta locuiesc cu mama. (…). Avem o relaţie foarte bună, îi spun tot ce am pe suflet, iar ea e o fire foarte optimistă. (…). S-a ajuns în situaţia asta, ştiţi de ce, dar nu e problemă, mama mă primeşte acasă mereu cu zâmbetul pe buze. (…) La 16 ani, tatăl meu a murit, iar mama m-a crescut singură. La 16 ani, dacă nu o aveam pe mama să mă ajute, să mă instruiască… îi sunt atât de recunoscător, pentru că dacă nu era felul ăsta, optimist, cu respect, cei şapte ani de acasă, nu ajungeam aici. O iubesc, o respect şi-i mulţumesc. (…)”, a povestit designerul de pantofi în cadrul ediției din 24 ianuarie 2017 a emisiunii “La Măruță”.

Adauga un comentariu