Cancan

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est este în doliu. A murit mama lui

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est este în doliu. A murit mama lui
Dramă pentru Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, după ce mama artistului a murit subit

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, trece prin clipe foarte grele și este în doliu după ce mama cântărețului a murit. Vestea tristă a fost dată chiar de către artist, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare! Aceasta este o nouă lovitură pentru Mihai, care la sfârșitul anului trecut s-a confruntat cu o formă gravă a noului coronavirus.

Momente grele pentru unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, după ce și-a pierdut mama. Mai mult, la sfârșitul anului trecut, Mihai Budeanu a fost internat de urgență la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus! Acesta a fost în stare foarte gravă și pentru mai multe zile s-a aflat la ATI, unde a fost intubat, din cauza faptului că avea probleme de respirație! Din fericire, artistul a reușit să-și revină, după mai multe săptămâni de spitalizare, și să se întoarcă acasă la familie!

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est este în doliu

Interpretul Mihai Budeanu a confirmat, în mediul online, decesul mamei sale. Mai mult, solistul a publicat pe Instagram un colaj de fotografii alături de care a scris:

„Mama mea cu suflet bun a plecat la cer!?Nu te voi uita, niciodată!”

Tot în mediul online, însă de această dată pe Facebook, artistul a public o fotografie cu mama lui și cu el din copilărie.

„Am pus această poză pentru ca am vrut să păstrez încă vie amintirea mea cu mama. Nu te voi uita, niciodată! Dumnezeu să te binecuvânteze!”, a scris în dreptul ei.

La scurt timp după ce a anunțat vestea tristă prietenii virtuali i-au transmis o mulțime de mesaje prin care i-au spus cântărețului de la 3 Sud Est că sunt alături de el în aceste clipe grele, dar și-au exprimat și regretul față de mama artistului!

Vindecarea lui a fost un miracol

În urmă cu câteva luni, Mihai Budeanu s-a confruntat cu temutul virus care i-a pus viața în pericol. Acesta a făcut o formă gravă a bolii și chiar a fost în comă pentru mai multe zile. Timp de trei săptămâni, Mihai a stat la ATI din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Însă, în cele din urmă, artistul s-a recuperat miraculos.

„Doctorii au zis: «Printr-un miracol te-ai vindecat». Alte probleme de sănătate nu am avut. Probabil ceva ascuns la plămâni. (…) Aproape 3 săptămâni am stat la ATI. Apoi am intrat pe Interne până pe 10 decembrie”, a spus Mihai Budeanu.

Din fericire, nu a rămas cu sechele, iar organismul său se comportă bine la efort. Nu are probleme de memorie și poate urca scările fără a obosi. Mihai le-a mulțumit și colegilor de trupă, Laurențiu Duță și Viorel Șipoș, care i-au fost alături în toată acea perioadă dificilă.

Acum, Mihai de la 3 Sud Est este în doliu și se pregătește să-și conducă mama pe ultimul drum, alături de familia sa!

Adauga un comentariu