Local

Mihai Chirica ne promite din nou Sală Polivalentă la Iași! Internauții au reacționat dur: ”Sper să apuci să o vezi construită din pușcărie” – FOTO

Publicat: 08 feb. 2024
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Mihai Chirica ne promite din nou Sală Polivalentă la Iași Internauții au reacționat dur Sper să apuci să o vezi construită din pușcărie - FOTO
Mihai Chirica a început din nou să vorbească despre sală polivalentă la Iași

Primarul Mihai Chirica a dat share la un articol în care se vorbește despre construirea unei săli polivalente la Iași. De această dată, primarul Iașului a fost luat la rost de cetățenii care s-au săturat de promisiuni deșarte. Primarul promite de minim 6 ani că va construi la Iași Sală Polivalentă și stadion de fotbal.

Edilul se poate lăuda doar cu câteva proiecții pe calculator. Nimeni din Iași nu a reușit să facă ceva pentru locuitorii Iașului. Parlamentarii PSD Iași sunt degeaba pentru că în pofida faptului că social democrații sunt la putere, deputații și senatorii de Iași ai PSD și PNL se duc umili la București, fiind niște ”Yesman” în fața lui Marcel Ciolacu și a lui Nicolae Ciucă.

Mihai Chirica ne promite din nou sală polivalentă la Iași. Reacția internauților

Primarul Mihai Chirica nu pierde niciun moment pentru a-și face campanie electorală. Totuși, rezultatul este cu totul altul, edilul reușind să se umple de penibil. Acesta a fost luat la rost de internauții care s-au săturat de promisiunile deșarte făcute de Chirica. În contextul în care orașul este sufocat de trafic, tramvaiele sunt reparate cu sârme, cu bandă izolatoare sau cu șuruburi ruginite, Chirica plantează panseluțe și reia la infinit subiectul unei săli polivalente.

Ca la fiecare postare din ultima perioadă, ieșenii au început să-i explice primarului că nu a făcut nimic pentru Iași și că ar trebui să-și dea demisia:

” Fapte, nu vorbe! De 6 ani tot asteptam…e an electoral si toti se arată că au planuri mari pentru acest oraș!
___

Se apropie alegerile de asta pui atâtea tâmpenii?
___

Aș vrea să văd si pe asta… Este pe lista de… ani, da, este an electoral si din nou praf in ochi.
___

Sper sa o vezi construita din inchisoare!”

___

Alta sala?
Cu aia de acum 4 ani ce facem?
Mai bine un stadion decat doua polivalente.
___

Domnule primar.. dumneavoastra realizati ce ziceti.. 100 de milioane???? Avem spitalele vai de capul nostru, strazi dezastru, multi tineri in chirii care nu au nici un ajutor sa isi cumpere o casa… parcarile vai de steaua lor, si tu te lauzi ca avem proiecte de 100 de milioane pentru asa ceva? Iti dai seama din acei bani cate spitale s-ar renova, strazi si ar fi si multi tineri ajutati cu o parte din bani sa poata scapa de stresul chiriei… in ziua de azi daca nu ai parinti bogati eventual din neamul Chirica… zic si eu.. sau o matusa Tamara nu ai nici un ajutor, nici o sansa sa iti iei o casa cat de mica.. si noua asta ne lipseste un astfel de proiect..si mai aveti pretentia in caz de razboi sa ne obligati sa luptam???? Eu si cred ca multi altii.. primul Rus care ar veni i-as da o lista cu adresele exacte unde locuiti toti” au fost unele comentarii la postare. Pentru întreaga listă puteți să accesați GALERIE FOTO

Mihai Chirica promite sală polivalentă din 2018

Problema construcției unei săli polivalente, sau a unui stadion este veche. Încă din 2018 primarul Mihai Chirica promite sală polivalentă, stadion de fotbal sau alte construcții. Odată la câteva luni, în special înainte de campanie, Chirica lansează mesaje care mai de care mai frumoase despre proiectele care sunt la un pas de a fi construite.

” Construirea unei Săli Polivalente la standarde internaţionale reprezintă un al obiectiv major pe care îmi doresc să îl atingem pentru comunitatea noastră.
În urma unei corespondenţe consistente purtate cu reprezentanţii Companiei Naţională de Investiţii, am trecut la elaborarea unei documentaţii de Plan Urbanistic Zonal vizând amplasamentul unei Săli Polivalente cu o capacitate de 16.000 de locuri, care se va afla tot în zona Moara de Vânt, ca și Spitalul Regional de Urgență. ” scria Mihai Chirica în 2018

Edilul Iașului se umple de penibil, iar acest lucru este sancționat de către ieșenii care au lăsat zeci de comentarii la fiecare postare a acestuia. Din aceste considerente se anunță un an electoral greu pentru Mihai Chirica, edilul nemaifiind atât de sigur de o posibilă realegere.

Comentarii
  • Domnule primar, va anunt ca nimeni din familia mea nu o sa va voteze… v-as lua dimineata in intervalul 7.20-8.20 in tramvaiele 9, 1 si 7. Un tur complet. Capat-capat. Dar v-as cobora si v-as urca in urmatorul tramvai in fiecare statie ca sa va calce toti calatorii care stau pe 3 randuri pe peroanele alea de 1 metru cand simultan se urca si se coboara.
    V-as pune evident sa platiti bilet. 3,5 lei o calatorie pentru jegurile alea de tramvaie vechi care au un singur compostor la usa din spate. Cand alte orase au carduri de calatorie pe care le poti incarca de la orice toteta ( ex Bucuresti)
    Si da, domnule primar la intoarcere in intervalul 16.00-16.30 as lua-o de la capat sa va plimb putin cu tramvaiul….fara regrete. Poate da Domnul sa mai ninga putin si sa fie – 10-20 de grade si ceva zapada. Sa o „razbunam” si pe doamna careia i-ati raspuns ironic ca il asteptati pe Sf.Soare.
    Va urez odihna placuta si binemeritata dupa cele doua mandate in care ne-ati ” oferit” de toate: sala de sport, stadion, bazin olimpic, patinoar, trotuare si strazi cu incalzite sa se topeasca zapada, pasaje subterane si supraterane, transport periurban, parcari subterane si supraterane, sistematizarea orasului, scoli, gradinite, centre de cercetare,obiective turistice, piete cu produse locale si multe alte gogorițe… apropos….” targ” mai penibil decat cel de pe Stefancel Mare cu aceleasi caciuli, papuci, tot felul de gustarele, porumb si vin fiert care n-a vazut strugurii si alte chiclazuri si prostii de prin China care se vand pe bulevard fara bon fiscal, n-au nicio legatura cu orasul asta si cu traditiile lui. Plimbatul casutelor cu macaraua chiar e o risipa de energie si bani.
    Iașul chiar merita ceva mai bun!

  • Domnul primar este ocupat cu montat gazon și plantat floricele. Altceva nu mai știe. De străzi, parcări nici vorba .Bine că la Cluj se poate și stadion și sala de sport și parcări și mai nou se vrea și metrou. Să îl votam in continuare și ajungem mai rău că înainte de 89.

  • Kirica a ținut Iașul în loc două mandate, suntem cu mult în urma altor orașe. Poate ele n-au panseluțe și raliuri dar au centură ocolitoare, sală polivalentă, stadion, trafic funcțional, etc. și nu le trec cortegiile funerare țigănești prin fața instituțiilor de cultură.

  • ” Sper sa o vezi construita din inchisoare ! ” – cu apa calda si caldura de la cet iasi – fosta veolia – fosta dalkia …..

Adauga un comentariu