Actualitate

Mihai Mărgineanu este de partea lui lui Dan Bittman: „Sunt foarte mulți proști!“

Publicat: 27 oct. 2020
Artistul Mihai Mărgineanu
Artistul Mihai Mărgineanu

Artistul Mihai Mărgineanu este de partea colegului de breaslă, Dan Bittman, după ce acesta s-a declarat împotriva restricțiilor privitoare la Covid-19. Mihai Mărgineanu este de părere că Dan Bittman este unul dintre oamenii inteligenți ai acestei țări, iar dacă a avut ceva de spus, nu era nevoie să se trezească oile și să-l înjure în fața televizorului.

„Oameni putini, restul populatie, spunea un regretat actor candva pe la mijlocul anilor 90. Adică, ca să înțeleagă și conformiștii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Și ca să înțeleagă și conformiștii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulți proști și prea puțini deștepți în această lume normal“, susține Mihai Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu: „Dan Bitman este un om liber“

Artistul consideră că Dan Bittman este în măsură să aibă o opinie, chiar dacă aceasta nu este similar cu cea a „turmei“ și nu este politically correct.

„Totdeauna, deștepții au trăit altfel decât turma, au fost liberi și s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically correct. Dan Bitman este un om liber, deștept și vreți nu vreți, unul dintre marii artiști în viață ai poporului ăsta din care fac parte multe oi senile. Este un om deștept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta.

A fost rând pe rând student, absolvent, rocker și ne-rocker, prezentator de succes, om poltic și om de afaceri, tată a trei băieți mari și frumoși și visul erotic al tuturor iubitelor noastre. Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deștept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte că poate învăța ceva. În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură și se enervează în fața televizorului!”, a scris Mihai Mărgineanu.

Dan Bittman: „Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu!“

Într-o intervenție la un post de televiziune, Dan Bittman a cerut demisia Guvernului și a făcut o afirmație-șoc, spunând că prefera să moara de COVID decât să trăiască în actualele condiții.

„E ca la alba neagra. Dar nu am încercat lockdown-ul? Și ăsta e lockdown. E o tâmpenie. (…) Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a declarat Dan Bittman.

Dan Teodorescu, poezie pentru românii care nu poartă mască

Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a publicat, într-o postare pe Facebook, o poezie dedicată românilor care nu poartă mască pe care i-a încurajat să respecte această regulă „mai ales că nu e mult până la Crăciun”.

În aproximativ 24 de ore de la publicare, poezia a devenit virală pe rețeaua de socializare, fiind distribuită de peste 4.000 de persoane.

Dan Teodorescu a venit cu o explicație, după ce poezia sa a fost publicată pe site-urile unor publicații din România ca fiind un atac la adresa lui Dan Bittman, după ce solistul trupei Holograf a declarat la Antena 3 că este împotriva măsurilor impuse de autorități.

Comentarii
Adauga un comentariu