Local

Mihai Mihalache vrea un nou mandat de primar. „Îmi pare rău de comuna Schitu Duca, pentru că a ajuns aici, eu am fost 16 ani de zile primar”

Publicat: 07 iun. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Mihai Mihalache vrea un nou mandat de primar. Îmi pare rău de comuna Schitu Duca pentru că a ajuns aici eu am fost 16 ani de zile primar
Fostul primar, Mihai Manolache va candida la Primăria comunei Schitu Duca

Mihai Mihalache, fostul primar PSD, va candida la Primăria comunei ieșene Schitu Duca. Acesta a transmis faptul că poate aduce dezvoltare localității

Pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor, Mihai Mihalache, fostul primar al comunei ieșene Schitu Duca, a transmis faptul că intenționează să candideze pentru un nou mandat. Acesta susține că poate să dezvolte comuna și să creeze o imagine localității. Printre motivele care l-au determinat să ia această decizie se numără și succesul din sondajele realizate în ultima perioadă, unde se află pe un loc fruntaș.

Mihai Mihalache va candida la Primăria comunei ieșene Schitu Duca

Fostul primar va reveni la conducere? Mihai Mihalache va candida la Primăria comunei ieșene Schitu Duca. Acesta a transmis faptul că își va lansa candidatura în mod oficial pe data de 9 iunie 2023. Decizia a fost luată în urma unui sondaj și a nemulțumirilor pe care le-a constatat, inclusiv din partea localnicilor. Mai mult decât atât, acesta susține faptul că actuala conducere a adus doar deservicii comunei ieșene Schitu Duca.

„Pe 9 iunie 2023 îmi voi lansa candidatura pentru noul mandat de primar la Schitu Duca pentru că consider eu că așa e obligatoriu din punctul meu e vedere. Acum 3 ani a fost o schimbare, oamenii au crezut că o să le aducă marea și cu sarea, dar le-a adus conturi blocate de 400 de mii de euro, le-a mai adus patru dosare penale pe rol, le-a mai adus 16 studii de fezabilitate imputate de Curtea de Conturi și a mai adus o firmă care a încasat 16 miliarde (n.r. – de lei) pentru piatră.

Curtea de Conturi a constatat că a venit piatră de 15.000 de lei. Toate astea m-au determinat să candidez din nou pentru un nou mandat la Schitu Duca. Îmi pare rău de comuna Schitu Duca că a ajuns aici, eu am fost 16 ani de zile primar în comună și tot timpul mă străduiam să construiesc o imagine a comunei și să aduc investiții.

Am modernizat 8 școli, am făcut toalete în școli, am modernizat școlile și mai nou vrea să dea jos tot polistirenul de la cele 8 școli, școlile sunt în garanție 10 ani, și să pună 2 milioane de euro pentru alt polistiren, a zis că ăsta nu mai este bun. Și eu, și mulți locuitori din comuna Schitu Duca rămânem stupefiați de ce idei are omul acesta. Mai nou vrea să investească 5 milioane de euro, vrea să pună conducte în comună, dar apă nu. Nouă, în comună, ne trebuie magistrala, ca să ajungă în Schitu Duca sunt 50 km de magistrală care trebuie să o aducă ApaVital. Este proiect la ApaVital, dar când Dumnezeu o fi finanțarea? Iar după ce ai magistrala în comună e logic să faci investiția în comună pentru apă și canalizare. Acum să investești 5 milioane de euro în țevi, apă de unde în ele? Este fără sens.

Pentru tot ce s-a întâmplat în Schitu Duca m-a făcut să iau decizia de a candida din nou în comună. S-au făcut mai multe sondaje, din sondaje nu stau atât de rău. Nu este făcut de mine sondajul. Eu când am văzut cifrele și am văzut că oamenii au încredere în mine am luat decizia să candidez din nou”, a transmis Mihai Mihalache.

Grigore Corcioavă, actualul primar al comunei, își dorește un nou mandat

Grigore Corcioavă, PNL, actualul primar al comunei ieșene Schitu Duca, a transmis faptul că își dorește un nou mandat de primar pentru a finaliza proiectele începute.

„Suntem într-o democrație, toată lumea are dreptul la a candida, are dreptul să participe la alegeri, e opțiunea dumnealui. Eu îmi doresc să continui proiectele, suntem la un pas de a începe apa, canalizarea, școlile. Sunt foarte multe dosare de finanțare semnate deja și mi se pare firesc să nu le las așa. Da, voi candida și eu, cu siguranță! Îi doresc mult succes și dumnealui, bineînțeles”, a transmis actualul primar al comunei ieșene Schitu Duca, Grigore Corcioavă.

Mihai Mihalache va candida la Primăria comunei Schitu Duca. Acesta susține faptul că situația actuală a localității l-a determinat să facă pasul.

Comentarii
  • Îl mai țineți minte pe actualul primar ,acest chip de manechin,când urla că îl susține pe Dragnea,pe la tv și presa????
    Foarte bine că face ce vrea el,e votat de oameni cu toată inima,și o sa mai fie votat.
    Așa vrem noi oamenii din comuna să fim conduși de hoți și idioți
    Mereu votam un astfel de om primar.brsvo lui .îl susținem să fute tot și să distrugă tot .
    Noi vrem bufet și un ajutor Soceeeeaaaal car mai mare.ura ura ura.

  • MIHALACHE trebuie sa revină in fruntea comunei,acum putem compara ce a făcut el și ce a făcut Corciovă. A fost o conjuctură nefericita in 2020 , lumea a fos luată de val și și-a făcut rău singura votând un om care e rup de realitate,care nu are intrări pe la nici o instituție, care nu e băgat in seamă la PNL nici de paznic. MIHALACHE cu toate păcatele lui știe sa atragă finantari pentru proiectele comunei. .

  • Mihalache un cioban fiu de sluga ajuns PRIMAR a furat toate terenurile oamenilor si s-a facut mosier.Despre investitile aduse in comuna numai firmituri de la bugetul de stat. A furat cu ambele maini cu ajutorul cumatrului PROCUROR EVA ,alt penal condamnat pentru golanii. Acest individ in 16 ani nu afacut decat sa aduca comuna la subdezvoltare si mizerie .

  • Am moștenire acolo , dar onor primăria mă poartă pe drumuri de zece ani . Am jumătate de hectar de pădure , și ceva teren . Din pădure mi s-au furat la greu lemne , terenul nu mai zic , mai hoți și excroci că în Schit nu am mai pomenit . Primar ? Vax albina.

Adauga un comentariu