Cancan

Mihai Neșu face dezvăluiri despre accident. Care este marele lui regret

Publicat: 29 apr. 2021
Mihai Neșu dezvăluiri accident
Mihai Neșu încearcă să nu se mai gândească la accidentul suferit pe terenul de fotbal şi acum şi-a găsit o nouă vocaţie, prin intermediul credinţei

Fostul mare fotbalist Mihai Neșu a făcut, zilele trecute, dezvăluiri despre groaznicul accident petrecut în urmă cu zece ani. În urma acestui eveniment teribil, fostul stelist era să-și piardă viața și a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Cu toate acestea, Mihai Neșu continuă să lupte, iar recuperarea lui dă semne vizibile.

Mihai Neșu a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile, în urma unui groaznic accident petrecut în urmă cu 10 ani. Se întâmpla la un antrenament al echipei Utrecht, după un contact cu un coleg. Fostul fotbalist al Stelei se străduieşte în fiecare zi la centrul de recuperare şi deja se văd rezultate. Acum mănâncă singur şi reuşeşte să scrie. Neșu, în vârstă de 38 de ani, încearcă să nu se mai gândească la accidentul suferit pe terenul de fotbal şi spune că şi-a găsit o nouă vocaţie, prin intermediul credinţei.

„Viaţa mea înainte de accident a fost ca viaţa majorităţii tinerilor. Aveam multe vise, îmi doream să câştig mulţi bani şi să îmi cumpăr tot ce vreau. Cu Dumnezeu nu aveam nicio relaţie. Ştiam că există Dumnezeu, îmi mai aduceam aminte din când în când de el. Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest accident. Dumnezeu mă iubeşte şi are grijă de mine şi trebuie să fiu şi eu aşa cum mă vrea el”, recunoaște cu seninătate Mihai Neșu.

Acum și-a găsit liniștea sufletească

Într-un interviu oferit pentru revista Familia Ortodoxă, Mihai Neșu a vorbit despre perspectiva pe care o are acum asupra vieții. Poate părea paradoxal, dar fostul fotbalist spune că și-a găsit liniștea sufletească, iar asta este cel mai important. Mai mult, Mihai Neșu consideră că accidentul din 2011 este o binecuvântare pentru el. Totuși, singurul regret pe care îl are este că nu și-a întors fața către Dumnezeu până la vârsta de 30 de ani.

Fostul fotbalist a înființat o fundație, care-i poartă numele, prin intermediul căreia acordă sprijin permanent pentru recuperarea copiilor cu dizabilități. 115 copii sunt în prezent sub îngrijirea personalului specializat. De asemenea, fundația a anunțat construirea unui nou complex pentru a putea găzdui și mai mulți copii.

„Copiii de la fundaţie, pe care îi întâlnesc zilnic, au suferinţe fizice mult mai mari decât mine. Dar cred că sufleteşte ei sunt mai sănătoşi decât noi toţi. Bineînţeles că în primii ani mi se părea că suferinţa mea este cea mai mare şi ca niciunui om nu i se poate întâmpla mai rău decât ce am păţit eu. Dar acum, în ultima perioadă, mărturisesc că nu am de ce să mă plâng. Şi văd în jurul meu oameni care sunt sănătoşi, poate, din punct de vedere fizic, dar sunt foarte nefericiţi din punct de vedere sufletesc”, a mai spus Mihai Neșu.

Mihai Neșu, dezvăluiri despre accident

Privind retrospectiv la viața lui, Mihai Neșu consideră că abia acum i s-au deschis ochii și trăiește cu adevărat. Și aceasta deoarece până la accident era interesat de doar de câștiguri materiale. Însă între timp a descoperit că latura spirituală este mult mai importantă.

„Am un mare regret că, până la 30 de ani, nu m-a interesat deloc să caut ce înseamnă Dumnezeu şi ce scop are viaţa noastră. Iar cei care citesc acest interviu aş dori să mă ia ca exemplu negativ pentru prima parte a vieţii mele şi să vadă că, în orice situaţie, chiar şi în situaţii atât de rele ca a mea, Dumnezeu poate să schimbe viaţa unui om în bine”, a precizat Mihai Neșu continuând seria de dezvăluiri despre teribilul accident suferit.

Adauga un comentariu