Cancan

Mihai Trăistariu, apariții surprinzătoare pe Onlyfans. Ce spune controversatul cântăreț despre fotografiile nud 

Publicat: 01 dec. 2021

Mihai Trăistariu și-a uimit fanii cu aparițiile surprinzătoare pe Onlyfans. După ce a avut probleme pe plan financiar, artistul a decis să își rotunjească veniturile afișându-se în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Iată ce spune controversatul cântăreț despre fotografiile nud.

Mihai Trăistariu, ipostaze nud pe Onlyfans

În ultima perioadă, Mihai Trăistariu a provocat controverse în spațiul public. După succesul în muzică, artistul s-a confruntat cu o perioadă extrem de grea, iar lipsa concertelor l-a afectat enorm. Mai mult, acesta a avut și probleme financiare, dar a decis să câștige bani din activitatea în mediul online.

Cântărețul și-a surprins admiratorii cu fotografiile provocatoare de pe rețelele de socializare. Fostul concurent de la Eurovision a fost criticat de colegii de breaslă, dar și de internauți, însă artistul nu a ținut cont de ironiile la adresa lui.

Mihai Trăistariu este extrem de activ în mediul online și are cont pe Onlyfans. Acesta postează fotografii nud, însă pentru a avea acces la pozele intime ale cântărețului, abonații trebuie să plătească 5 dolari pe lună.

„Eu m-am uitat și la alte vedete ce postează: lucruri mai intime. Tot fanii mi-au dat ideea. Mi-au zis ca să nu mai naști controverse și atâtea discuții, de ce nu muți fotografiile acolo. Eu nu fac bani. Abonamentul costă 5 dolari, adică minimum, și am cam 200 de abonați.

Eu pusesem pozele și pe Snapchat și pentru că am văzut că sunt 220 de abonați, m-am mutat pe rețeaua asta, Onlyfans.”, a declarat artistul.

Mihai Trăistariu și-a încercat norocul și în afaceri, însă pandemia l-a afectat foarte mult. Cu toate acestea, cântărețul dorește să deschidă o televiziune artistică în Constanța pentru a promova copiii talentați.  În prezent, artistul câștigă sume importante din activitatea controversată în mediul online.

Ce spune cântărețul despre fotografiile nud

Mihai Trăistariu a ajuns să câștige bani din vânzarea fotografiilor indecente de pe Onlyfans. Anual artistul adună peste 8000 de euro din abonamentele urmăritorilor săi. Chiar dacă a fost ironizat de cei din jur, artistul nu regretă că are cont pe Onlyfans, precizând faptul că ar fi dispus să pozeze nud și într-o revistă de profil.

Cântărețul a vorbit în cadrul unui interviu despre reacțiile pe care le-a provocat în spațiul virtual.

„Toți îmi comentează și îmi cer poze gol. Aici se dă și bacșiș. Unii mi-au zis că dacă le trimit o poză îmi dau 10 dolari. Mi-am pus poze de la plajă (..) sunt poze vechi, ei își imaginează că acolo te expui gol, dar este o rețea de socializare. Am văzut vedete mari care își pun abonamente de 100 de euro. Multe femei îmi trimit în privat poze, așteptând și de la mine ceva. (…) Am tot zis că voi poza gol într-o zi, dacă ar fi o revistă de specialitate să fie totul oficial, aș face-o.”, a precizat fostul concurent de la Eurovision.

Fotografiile cântărețului de pe platforma Onlyfans au provocat reacții surprinzătoare. Vloggerița Laura Giurcanu a povestit în cadrul emisiunii Selly Show că a plătit pentru a vedea pozele nud ale lui Mihai Trăistariu, dar s-a amuzat împreună cu prietenele ei.

„20 de lei bine cheltuiţi, dacă mă întrebi pe mine. Am văzut o ştire, mi s-a părut foarte amuzant, eram cu fetele şi ne-am uitat şi am râs pe grup. Erau foarte multe poze, sunt descrieri amuzante, e nud şi mai are câte o frunzuliță, câte o floricică. Și ce e foarte interesant e că atunci când tu plătești el îți trimite și un video și un mesaj”, a declarat Laura Giurcanu.

Viața privată a cântărețului a fost mereu subiect de discuție pentru colegii de breaslă, dar și pentru urmăritorii acestuia. Artistul a avut mai multe relații, dar toate s-au sfârșit cu despărțiri dureroase. Mihai Trăistariu a mărturisit în cadrul unei emisiuni că are ghinion în dragoste, dar își dorește să aibă o familie.

Controversatul Mihai Trăistariu și-a surprins fanii cu aparițiile nud de pe Onlyfans. Cântărețul este extrem de activ pe rețelele de socializare și câștigă sume importante din vânzarea fotografiilor în ipostaze indecente. 

Adauga un comentariu