Cancan

Mihai Trăistariu, despre ghinionul în dragoste. De ce nu s-a căsătorit artistul până acum 

Publicat: 26 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Celebrul cântăreț Mihai Trăistariu a vorbit despre ghinionul în dragoste. Dincolo de cariera de succes în muzică, acesta a stârnit controverse în spațiul public după o serie de declarații surprinzătoare.

În ultimul timp, viața privată a lui Mihai Trăistariu a fost plină de provocări, probleme financiare și dezamăgiri. Cu toate că are multe admiratoare și este înconjurat de femei frumoase, cântărețul nu și-a întemeiat o familie. Iată de ce nu s-a căsătorit artistul până acum.

Mihai Trăistariu este urmărit de ghinion în dragoste 

Cântărețul a trecut de-a lungul timpului prin mai multe etape. De la succesul răsunător pe scena muzicală românească, până la eșec și dificultăți pe plan financiar, toate acestea l-au propulsat în atenția publicului. 

Mai mult, faima de altădată a fost umbrită de scandalurile în care a fost implicat, dar și de problemele financiare. Cu ani în urmă, artistul și-a încercat norocul în afaceri, având succes în domeniul imobiliar. 

Mihai Trăistariu deținea mai multe apartamente de lux pe care le închiria, obținând sume importante de bani. În perioada pandemiei, sursele de venit ale acestuia au avut de suferit, așa că vedeta a vândut unul dintre apartamente. Cu toate acestea, Mihai Trăistariu își dorește să deschidă o televiziune artistică în Constanța și să promoveze copiii talentați.

De provocări a avut parte și pe plan personal. Artistul a mărturisit de nenumărate ori că este ghinionist în dragoste și că nu a reușit până la această vârstă să își găsească jumătatea.

„N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc.

Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instinctiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a declarat celebrul cântăreț.

Artistul regretă că nu și-a întemeiat o familie până la această vârstă 

În ultimii ani, Mihai Trăistariu a avut parte de multe provocări. După problemele financiare și concertele anulate din cauza pandemiei, se pare că artistul a avut ghinion și pe plan amoros.

Cântărețul a precizat că se află de ceva vreme în căutarea unei partenere de viață, dar relațiile pe care le-a avut s-au sfârșit cu despărțiri dureroase. Mihai Trăistariu a mărturisit în cadrul unei emisiuni că alegerile sale au fost greșite, iar timiditatea a reprezentat un obstacol încă din vremea adolescenței.

„Am avut atâtea relații. Trei de trei ani, dar se tot rup. Eu cred că e ok doar în mintea mea, ceva e în minus, dar nu știu. Mama simț̦ea nevoia să mă cupleze. Vedea că sunt timid. Eram cu cartea, voiam să iau la șapte facultați. Până la 19 ani nu am avut nicio relație, tocilar.

Mama mi-a băgat o fată în cameră. Mi-a zis fata aia, „mama ta vrea să ne căsătorim.” Nu ne-am căsătorit, dar am avut o relație.”, a povestit acesta.

În pofida dezamăgirilor pe plan sentimental, Mihai Trăistariu își dorește să se căsătorească și să aibă copii. Acesta se declară pregătit pentru a-și întemeia o familie și speră să își îndeplinească visul cât mai curând. 

„Mă văd căsătorit, tot întreb unde îmi e iubirea și pe rețelele de socializare. Când postez așa îmi scriu câte 50 de femei odată. Mai aștept, am zis că e timp. Mi-am ales numai puștoaice care nu rezistă, care gândesc diferit. Vreau mai multă liniște. (…)

Și tată vreau să fiu. (…)  În primele mele declarații de când m-am lansat spuneam că vreau 12 copii, câte unul din fiecare zodie. Eram turbat să am mulți copii. Vreo doi, trei copii tot o să fac.”, a precizat vedeta.

Mihai Trăistariu a avut parte de multe dezamăgiri pe plan amoros. Artistul a recunoscut că până acum a fost ghinionist în dragoste, dar speră să își găsească sufletul pereche și să aibă familia mult dorită.

Adauga un comentariu