Actualitate

Mihai Trăistariu face o nouă investiţie: „Vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares”

Publicat: 02 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Mihai Trăistariu face o nouă investiţie Vreau să fie de 5 stele să am și așa ceva în palmares
Mihai Trăistariu face o nouă investiţie în Mamaia Nord

Mihai Trăistariu face o nouă investiţie în Mamaia Nord. Este vorba despre un apartament de lux pe malul mării. Cântărețul are deja mai multe proprietăţi în Constanţa pe care le închiriază turiştilor.

Mihai Trăistariu face o nouă investiţie

Artistul Mihai Trăistariu are deja 6 apartamente în Mamaia Nord, pe care le închiriază turiștilor. Cântărețul a intrat în lumea imobiliarelor din timpul pandemiei și se pare că îi merge din ce în ce mai bine, motiv pentru care a decis să-și mai cumpere unul, dar nu orice apartament, ci unul de lux de această dată.

Mihai Trăistariu a povestit că noul apartament de lux este de 5 stele, este malul mării și îl va pune la dispoziția turiștilor în curând. Mai mult, vedeta a menionat că se implică personal în promovarea apartamentelor. El recunoaște că atunci când postează are minim două persoane care se cazează.

„Am luat un nou credit. Vreau să-mi cumpăr un nou apartament de lux, tot la Mamaia Nord, tot la malul mării, așa cum le am și pe celelalte 6, dar alea nu sunt de lux. Acum este de lux, vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares. Joi sunt programat la notar. Îmi cumpăr apartamentul ăsta nou, deci turismul îmi place. Pentru mine e foarte bine. Poate că sunt și Mihai Trăistariu și închiriez un pic mai ușor“, a spus Mihai Trăistariu.

Vedete a precizat că vrea să strâng bani, să fie econom, dar și să facă niște investiții.

„Dacă postez, deja am două persoane care se cazează. Mie îmi este mai ușor să mă ocup de reclamă. Îmi place și partea asta și atunci merg în continuare cu toate proiectele mele. Am destule planuri de viață, deci anul acesta l-am pornit cu dreptul. Vreau să strâng bani, să fiu mai econom, să-mi pun de-o parte, să fac investiții și să fac tot ce am visat vreodată”, a mai zis Mihai Trăistariu.

Se apucă de muzică de petrecere

Mihai Trăistariu a menționat că a început anul 2024 bine, fiind o persoană optimistă cu planuri mari. Cu o agendă bine structurată și plină de proiecte, artistul se concentrează pe finalizarea unui album de petrecere, proiect început încă din 2023.

Cântărețul are deja 5 piese gata și alte cinci în plan și este determinat să ducă acest proiect la bun sfârșit. Dorința sa pentru acest an include și înregistrarea a încă zece piese cunoscute în studioul său de înregistrări.

„Sunt o persoană optimistă, foarte pozitivă, cu planuri multe de viață. Fac tabele, îmi scriu pe foi, fac liste cu ceea ce am de făcut, pe zile. Am un an plin. Am început un album de petrecere de anul trecut și vreau să-l termin. Deja demarez. Am 5 piese care sunt gata și mai am de făcut 5. Nu știu cum o să-l numesc, «De petrecere, cu Mihai Trăistariu» sau ceva de genul acesta. Am proiecte mari“, a mai zis Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu face acum o nouă investiţie și a menționat că ar vrea să investească aproximativ un milion de euro ca să-și pună pe picioare propriile afaceri de pe litoral în domeniul turismului.

Comentarii
  • Se pare ca Traistariu cistiga bine pe Onlyfans , prostitutia onlyne merge unsa, toata ziua labareala , vibratoare in cur si in gura , bulangii stau gramada pe calculatoare , omul diversifica portofoliul de investitii

Adauga un comentariu