Actualitate

Mihai Tudose dă de pământ cu Monica Anisie: „Asta e cu «Văleu, părul», un dezastru de la cap la coadă!

Publicat: 20 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Tudose dă de pământ cu Monica Anisie Asta e cu Văleu părul un dezastru de la cap la coadă
Vicepreședintele PSD Mihai Tudose

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose dă de pământ cu ministrul Educației, Monica Anisie. Mihai Tudose a declarat astăzi că aceasta este un exemplu de „brambureală” și „maximă ineficiență”.

„Asta e cu «Văleu, părul!», vorba românilor. Poate fi o invatatoare foarte buna, la catedra. Este un exemplu din acest Guvern de bramburela, maxima ineficienta. E incredibil. Este absolut jale despre dna Anisie. Nu se poate asa ceva. Un dezastru de la cap la coadă”, a declarat Mihai Tudose.

Mihai Tudose dă de pământ cu Guvernul PNL

Vicepreședintele social democraților a comentat în termini duri activitatea Guvernului Ludovic Orban, din care face parte și Monica Anisie.

„Demenților, potoliți-vă. Uitați-vă la ei, au inaugurat WC-uri, taie panglici la jumătate de autostradă care începe nicăieri și se termină niciunde. Orban țopăie de zici că e vacanță. E în campanile… Asumă-ți, lasă-l dracului pe altul”, a mai declarat Tudose despre activitatea Guvernului.

Codrin Ștefănescu, despre Monica Anisie: „Un personaj sinistru!“

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a lansat un atac devastator la adresa minsitrului Educației, Monica Anisie. Codrin Ștefănescu a scris pe pagina sa de Facebook că ministrul Educației este un „personaj sinistru”.

„Și cucoana asta de la Educație este tot un personaj sinistru! Soră cu sinistra de la Muncă! Cum naiba să ieși în conferință de presă, cu o zi înaintea începerii școlii, și să nu spui nimic? Dar nimic, nimic!!”, susține Codrin Ștefănescu.

Traian Băsescu, despre minsitrul Educației „Este în categoria de analfabeţi funcţionali!”

Fostul președinte Traian Băsescu a spus că Monica Anisie este în categoria analfabeţilor funcţionali din Executivul Orban, în ciuda faptului că este profesoară.

„Ce performanţă? Hai să fim serioşi. Practic PNL, ca de altfel şi PSD, aceste două partide mari, de asta este nevoie de un al treilea, de un PMP, au ajuns să guverneze cu linia a patra, a cincea dintre specialiştii pe care îi au pentru că această linie a ajuns acum linia întâi. Gândiţi-vă ce miniştrii aveau în trecut, ce miniştri au acum şi PSD şi PNL. Deci guvernează acum cu analfabeţii funcţionali care au ajuns în funcţii înalte, iar doamna Anisie, fie ea şi profesoară, este în această categorie, pentru că nu înţelege ministerul ei”, a spus Traian Băsescu.

Moncia Anisie: „Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu!“

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, minsitrul Educației, Monica Anisie, și-a recunoscut incompetența spunând că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său.

„Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe pagina sa de Facebook, adăugând că se simte tristă.

Adauga un comentariu