Actualitate

Mihai Tudose, ironic la adresa lui Florin Cîțu: „Mă întreb la ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări…!“

Publicat: 24 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Tudose ironic la adresa lui Florin Cîțu Mă întreb la ce oră vine azi băiatu ăla de la PNL care face livrări...
Fostul premier PSD Mihai Tudose are un mesaj pentru Florin Cîțu în contextul greșelilor de exprimare pe care le face premierul

Fostul premier PSD Mihai Tudose îl ironizează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, pe ministrul Florin Cîţu. Mihai Tudose îl numește pe minsitrul de Finanțe „băiatu’ ăla de la PNL care face livrări“ după acţiunea de campanie de luni, când o delegaţie a PNL Bucureşti, condusă de Florin Cîţu, a fost la porţile sediului PSD pentru a lăsa o scrisoare pentru Marcel Ciolacu.

„Fiind la sediu în Kiseleff mă întreb la ce oră vine azi băiatu’ ăla de la PNL care face livrări…! Voiam să-i spunem să aducă și niște covrigi. Din aceia cu care umblă câinii’n coadă în programul lor de guvernare….”, scrie Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Florin Cîțu a făcut circ la sediul PSD

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a mers luni, 23 noiembrie, la sediul PSD din Bucruești unde a făcut circ, cerând demiteri din Partidul Social Democrat. Florin Cîțu a refuzat să intre în sediul PSD pentru a-i preda personal șefului PSD Marcel Ciolacu o scrisoare prin care să ceară modifiarea listei social- democraților de la alegerile parlamentare.

„Am spus mereu că PSD fură și avem aceste dovezi. Îi vom lăsa o scrisoare deschisă domnului Ciolacu, așteptăm să ia o decizie privind corupții de pe listele PSD. Sunt dovezi în spațiul public. De ce să intrăm în sediu? Suntem la sediul PSD, dăm scrisoarea la sediul PSD, domnul Ciolacu poate să o citească. Este o acțiune de conștientizare, că PSD nu se schimbă. Grindeanu cu OUG 13 este omul 2 în PSD”, a declarat Cîțu, la sediul PSD.

Gabriela Firea, despre venirea lui Florin Cîţu la sediul PSD: „Pe banii românilor, face acţiuni ridicole de campanie!“

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a reacţionat la acţiunea candidaţilor PNL Bucureşti.

Fostul primar general al Caitalei a susținut că Violeta Alexandru, semnatara scrisorii, a fost diagnosticată joi cu COVID-19. În locul Violetei Alexandru, la sediul PSD s-a deplasat însă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, iar Gabriela Firea a precizat că acesta face acţiuni de campanie în loc să meargă la muncă.

„Alo, Domnii Orban, Tătaru, Arafat!!! Colega voastră Violeta Alexandru Bau zisă Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare număr de șomeri, a anunțat acum 4 zile că are Covid 19. Legea și regulile nu sunt valabile pentru toți românii? Ea are voie să încalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anunțat că ne face o vizită de campanie electorală. Dacă e aptă de muncă, de ce nu se duce la serviciu? Că e plătită din banii românilor! Lăsați politica de gâgă și acțiunile de șicanare de 2 lei! Cu astfel de acțiuni ridicole ați reusit să omorâți PNL în București. La locale a ieșit pe locul 3. Vreți pe 4 la parlamentare?“, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Marcel Ciolacu: „Prăduitorilor, românii vor slujbe şi şcoli deschise, nu circ!“

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat dur la adresa lui Florin Cîţu. Liderul PSD reaminteşte că rezultatele guvernării PNL îi includ şi pe cei peste 10 mii de morţi înregistraţi de la debutul pandemiei în ţara noastră şi că românii vor slujbe stabile şi şcoli deschise în locul circului şi hoţiei.

„Românii mor cu sutele, zilnic! Spitalele sunt în colaps! Bilanțul pandemiei a depășit 10.000 de victime! Acesta este rezultatul eșecului dramatic al #PNL în privința controlului pandemiei! La fel au eșuat și în susținerea economiei și a educației! Au sacrificat viitorul a milioane de copii și i-au exilat într-o lume în care fac educație on-line fără tablete, internet sau manuale digitale”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu