Local

Mii de credincioși s-au strâns la mânăstirea Vlădiceni să îi ureze mulți ani părintelui Calistrat Chifan

Publicat: 03 dec. 2022
_____ Vizualizări 21 Comentarii
Mii de credincioși s-au strâns la mânăstirea Vlădiceni să îi ureze mulți ani părintelui Calistrat Chifan
Părintele Calistrat Chifan

Sunt sute, poate mii de credincioși veniți la mânăstirea Vlădiceni să îi ureze La mulți ani părintelui Calistrat Chifan. Credincioșii au venit din toate părțile României, cu autocarele.

De ziua lui de naștere, părintele Calistrat Chifan a avut o surpriză de zile mari la mânăstirea Vlădiceni. Sunt sute de credincioși care au venit cu autocarele la mânăstirea Vlădiceni. De altfel, în social media sunt mii de comentarii lăsate de oameni care i-au urat multă sănătate. În altă ordine de idei, credincioșii sunt nerăbdători ca duhovnicul lor să se întoarcă cât mai repede la la slujbe și la mărturisit.

Comentarii
  • Pentru Parintele Calistrat LA MULTI ANI! Va doresc multa sanatate, putere pentru a depasi toate aceste incercari prin care unii vor sa va umiliseasca. Dumnezeu este de partea celor buni cu suflet curat.

  • Daca vezi că minciuna cu sute,mii de credincioși,nu a mers,de ce mai persiști in minciuni,dai exemple de licențiați care vin la mănăstire,te ai gândit că aceștia vin în scop turistic,sau prostimea pe care o manipulezi tu,nu atrage decât ,alti analfabeți,care nu transmit nimic,ești o mare,mare hoață,dar nu vei reuși,să l vezi pe Calistrat ,înconjurat de elite,niciodată.Vrei să l salvezi,sa impresionezi justiția,nu te opri,fă te de rahat,cum te ai fc ,organizând ziua popii,la Vlădiceni,ori ești proasta cu tupeu .

  • Două smintite,Maria și Elena,care nu pricep,că popa Calistrat,e un nemernic,și după ce faptele au fost probate,încearcă să nege adevărul,cu,părintele e și el om,da,că voi.

  • Astea sunt leșinate ,după popa Calistrat,și pt că nu le place,stau in preajma lui,,să l ajute,,am avut o vecina,care la fel se comporta,cu popa din cartier.

  • Ametitele,sunt îndrăgostite de popa,majoritatea nu au soți,au vise cu popa,am vz multe ,,enoriașe,,care nu știu cum să se bage in seamă,cu popii,pe la biserici,să mă scuze femeile care ,vin să se roage,în biserică.

  • Hoațelor,ați șters comentariile de la ziua popii,de 1dec,când ați fost deconspirate,cu minciuna cu mii de credincioși ,veniți cu autocarele din toată țara,nesimțitelor,țărăncile sunt mincinoase,moștenire genetica

  • Țărănci,împuțite!va folosiți de acces la rubrici la ziar,pt a da informații false,alo,redacția ziarelor,dormiti,va păcălesc,asemenea persoane?

  • Împuțite lor,de ce ați declarat,sute,mii de oameni,nerușinatelor,hoațe,că și cel pe care îl susțineți,chiar nu aveți rușine,țărăncilor înapoiate.

  • Maria și Elena,mincinoasele,care dezinformează,opinia publică,daca le întâlniți,dați le un șut în dos,și un scuipat în ochi.

  • Vii toată ziua la tv,borfasule,crezi că așa vei scăpa de pușcărie,nu te scapă nimeni,n ai cum,iar in mănăstiri,nu mai intri ,in veci,bestie !

  • Ia ți mizerabilele cu care ai crezut că vei intra iarăși la m Vlădiceni,și plecați,după calul pe care l ai ucis în bătaie,ești bolnav,cu siguranță,pt că ai făcut așa o faptă,dementule!

Adauga un comentariu