Mii de flori la inmormantarea tinerei din Gilau, decedata la Paris. Internetul s-a umplut de mesaje de condoleante

08 apr. 2019, 11:20
BZI.ro, în Fun
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:87902;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Peste 1000 de persoane, membri ai familiei, prieteni precum si oameni care doar au cunoscut-o, au participat duminica, 7 aprilie, la inmormantarea tinerei din Gilau, care a decedat in urma cu o saptamana in capitala Frantei, Paris.

Andreea Iulia si-a pierdut viata, intr-un mod tragic, dupa ce a cazut de pe o cladire in timp ce se afla cu iubitul acesteia intr-o vacanta la Paris. Anuntul privind decesul tinerei a socat opinia publica si comunitatea din Gilau, pe pagina de facebook a acesteia mii de persoane exprimandu-si tristetea si transmitand mesaje de condoleante familiei.

Cei care au cunoscut-o au fost invitati sa aduca flori la priveghi si la inmormantare, Iulia iubind florile.

”Iulia iubea florile, florile colorate si era o persoana vesela! De aceea, va rog din suflet sa nu aduceti coroane . Aduceti flori , multe flori si cat mai colorate … cu siguranta acolo sus unde e ea, se va bucura vanzand ca facem asa cum si-ar fi dorit ea . NU ASA TREBUIA SA FIE !. Va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru incurajare … sunt convins ca Iulia nu stia cat de multi oameni o iubesc .", scria pe contul sau de facebook iubitul Iuliei.

”Paris , oras blestemat !!! Mi-ai rapit tot ce aveam mai drag pe lumea asta … TE VOI IUBI MEREU , INGERUL MEU SCUMP SI DRAG !!! ”, mai scria acesta imediat dupa decesul tinerei.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *