National

Mii de oameni din Ploieşti nu au nici acum apă caldă! Primarul vrea să discute Nicolae Ciucă

Publicat: 12 aug. 2022
Primarul din Ploiești și Nicolae Ciucă
Mii de oameni din Ploieşti nu au nici acum apă caldă

În timp ce mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă, iar autoritățile aruncă vina dintr-o parte în alta, primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a cerut astăzi să fie primit în audiență de primul ministru al României, Nicolae Ciucă, pentru a găsi o soluție în rezolvarea crizei apei calde.

Locuitorii din Ploiești care sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare au rămas fără apă caldă de la 1 august.

Unii își încălzesc apa la aragaz, iar alții mai inventivi, o încălzesc pe acoperișul blocului

Din cauza acestui lucru oamenii sunt nevoiți să recurgă la tot felul de metode pentru a putea obține apă caldă. Unii își încălzesc apa la aragaz, iar alții mai inventivi, o încălzesc pe acoperișul blocului.

Deşi oamenii au protestat la începtul lunii în faţa sediului Consiliului Judeţean, situaţia nu s-a rezolvat nici acum.

Operatorul Termoficare Prahova a anunţat pe 9 august, printr-un comunicat de presă, că nu va relua furnizarea serviciului de apă caldă din Ploiești.

Primarul cere să fie primit în audiență la premierul Nicolae Ciucă

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a solicitat astăzi, 12 august 2022, primului ministru al României, domnul Nicolae Ciucă, primirea în audiență în vederea găsirii unei soluții care să ducă la deblocarea situației, existente în acest moment, în alimentarea cu apă caldă a municipiului Ploiești.

„Am făcut toate demersurile necesare și, din păcate, nu am reușit deblocarea acestei situații în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții prefecturii, ai consiliului județean Prahova, ai operatorului de termoficare şi ai ADI Termoficare Prahova, cei care gestionează contractul cu operatorul Termoficare Prahova S.A.

Sper ca, prin implicarea şi sprijinul primului ministru, să găsim soluții pentru a evita ca municipiul Ploiești să rămână fără alimentare cu agent termic în sistem centralizat”, a declarat primarul Andrei Volosevici pentru observatorulph.ro
Adauga un comentariu