Celebritati

Milionarul Yoav Stern a inlocuit-o repede pe fosta sotie, Oana Cuzino

Publicat: 19 aug. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Milionarul Yoav Stern a inlocuit-o repede pe fosta sotie Oana Cuzino
6
Desi nimeni nu astepta la separarea lor, Oana Cuzino si milionarul Yoav Stern s-au despartit in mare secret, apoi au inceput sa-si imparta averea impresionanta, dar si custodia unicului copil al cuplului, Naomi. Insa, desi au devenit oficial liberi sa isi reface vietile amoroase alaturi de alti parteneri, atat Oana, cat si Yoav au ramas la fel de discreti.
 
Daca prezentatoarea TV a ales sa nu se afiseze cu nici un alt barbat, preferand sa se concentreze pe proiectele profesionale, Yoav s-a ocupat intai de aspectul sau fizic, slabind un numar impresionant de kilograme, pentru ca apoi sa incerce de doua ori sa-si refaca viata alaturi de o alta femeie, insa nu a reusit. Totusi, daca observam gesturile romantic din imaginile  facute pentru prima data in public, dupa divort, succesul in amor nu mai pare atat de departe!
Yoav Stern a fost insotit la concertul faimoasei Sia de Ioana Petrea, iar milionarul s-a comportat ca un adolescent indragostit, ignorand multimea de ochi curiosi care i-ar fi putut observa, tinandu-si iubita de mana, gest de care celelalte doua iubite nu au beneficiat.
Oana Cuzino si Yoav Stern – divort neasteptat dupa 12 ani de casnicie!
Considerati un cuplu model, Oana Cuzino si israelianul Yoav Stern, au depus actele de divort in vara anului 2014. Totul s-a petrecut in mare secret, atat prezentatoarea, cat si sotul ei fiind recunoscuti pentru discretia de care au dat dovada de-a lungul timpului. Cea care a intentat actiunea de divort a fost prezentatoarea TV. La cateva saptamani dupa asta, sotul ei a depus o cerere pentru partaj. Cei doi au de impartit bunuri ce constau in imobile si masini de lux.
Oana si Yoav au fost casatoriti 12 ani si au impreuna o fetita, pe Naomi, in varsta de 13 ani. La inceputul lunii iulie, judecatorii Tribunalului Ilfov au admis cererea medicului israelian, in care acesta solicita ca minora sa locuiasca, in timpul anului scolar, jumatate din timp, cu tatal sau. Vedeta TV trebuie sa o imparta pe Naomi cu israelianul, astfel ca fata trebuie sa stea o saptamana cu mama si una cu tatal, conform deciziei magistratilor.
Adauga un comentariu