Bursa Barfelor

Milițianul de la rutieră e căutat de martorii falși pe care i-a trecut la amenzi

Publicat: 31 oct. 2020

Polițistul Arsăvoi Costică de la compartimentul rutier din Hârlău a devenit popular printre colegi că dă amenzi în trafic cu martori falși, însă ce s-a aflat mai nou este că martorii falși sunt contactați de reclamanți și oamenii susțin că nu au treabă cu polițistul. După astfel de apeluri, martorul lispă e căutat repede de polițistul rutier și intimidat să facă cum spune el, că dacă nu e nasol. Pentru că s-au adunat multe cazuri de genul ăsta, superiorii nu îl mai înghit pe polițistul Costică de la Hârlău și sunt gata să îi facă un transfer direct la pensie sau la bulău dacă lucrurile se îngroașă. Nici băbuțele bârfitoare nu știu cum o să se termine cu polițistul Costică Arsăvoi, ci doar că oamenii amendați vor să-și ia banii înapoi, iar pe lângă asta să se răzbune pe polițistul de la rutieră.

 

 

Comentarii
  • Acum Costică Asăvoae este nemulțumit că este singura vedetă din Poliția Hârlău și ce plânge colegilor de patrulă că polițistul boxer Beilic Iulian judecat în prezent de instanța din Hârlău pentru fals și uz de fals ori polițistul rotier Ochincă Vasile cu dosar la Parchetul Hârlău tot pentru martor fals la amenda lui Bularda Iustin. Adică ceilalți de ce nu sunt vedete? Asta-i problema lui Costică acum. Treaba cu capra vecinului.

  • Martorii falsi, trecuti de militian sau ce o fi si asta, se pisa pe amenintarile lor si pe a tuturor celor de teapa astuia, ce ii ameninta. Nu are ce sa le faca martorilor, decat sa ia praful de pe toba de la ei. A trecut vremea cand oamenii puneau botul la vrajeala de genul acesta, a militienilor. Asa ca singura solutie e sa mearga la bulau. Parca avea doua variante, asa reiese din scriere. Si altii care au facut ca si el, la fel. Rusine, nesimtire si lipsa de creier. Cum sa faci asa ceva ???

Adauga un comentariu