Bursa Barfelor

Milițienii de la Iași sunt în alertă

Publicat: 03 mart. 2021

Babele bârfitoare încheie rubrica cu o informație care a pus pe jar toată miliția din Iași. Totul a început de la cazul Onești, unde un descreierat a ținut ostatici doi amărâți și l-a mai și o morât pe unul. Pentru că intervenția milițienilor de acolo a fost un adevărat fiasco, la nivel central s-a ordonat ca toate structurile din teritoriu să fie verificate, ca să vadă ce capacitate de intervenție au.

Nu de alta, dar să nu mai moară lumea din cauza incompetenței. Cică la Iași problemele sunt mari, pentru că într-un caz similar, intervențiile se fac cu niște absolvenți de profesională care l-ar aburi pe atacator cu ceva de băut, poate că merge. Cât îi glumă-i panaramă, dar situația este cât se poate de tragică. Babele au auzit că vor avea loc și niște restructurări la Iași. Acum cine zboară și cine vine, este o informație care va fi furnizată de babe în edițiile viitoare ale rubricii.

Comentarii
  • Domnul ZETU de la sectia IV Tatarasi este cel mai pregatit ! Are antrenament la lovit cu tonfa in toate doamnele neconsolate care ii trec pragul biroului si de asemeni are un antrenament Bahic deosebit, atunci cand rasuceste sticlutele la chioscul din spatele sectiei !

  • Lasa mai Radu, ca nu este departe nici colegul nostru bataus de la furturi auto Sectia IV Tatarasi, care este mereu acoperit de Bosuletul nostru ! Stii bine de ce !!!

  • Sa nu care cumva sa schimbați polițiștii din comunele ce aparțin de secția 5 Rurala Raducaneni, au performante deosebite, merita sa fie nominalizați la Polițiștii anului!

Adauga un comentariu