National

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Roman, afirmă că a fost ameninţat cu moartea: Mi s-a transmis că ar putea să meargă să discute cu fetița mea

Publicat: 07 dec. 2021
Florin Roman
Florin Roman susține că a Dacian Cioloș, președintele USR are interese ascunse

Noul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării a făcut unele dezvăluiri în cadrul unei emisiuni televizate. Florin Roman a declarat că a fost ameninţat de mai multe persoane care i-au transmis faptul că ar putea să se ducă să discute cu fetița acestuia.

Presiunile au început în momentul în care a ajuns ministru şi mai ales în contextul în care în Parlament se află şi legea 5G.

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Roman a fost ameninţat cu moartea

Conform declaraţiilor făcute de Florin Roman, după preluarea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării a primit mai multe mesaje prin care a fost ameninţat cu moartea. Ministrul a explicat faptul că au fost persoane care i-au transmis că s-ar putea întâlni cu propria fiică:

Sunt presiuni din toate părțile. Mă trezesc cu chestiuni care se interpretează, mi se transmite că pot fi situații neplăcute, nu în privința mea, dar că… o liniște socială ar fi…

Da, mi s-a spus să am mare grjă că cineva s-ar putea să meargă să discute cu fetița mea, să-mi abordeze … Deocamdată eu nu duc la chestiuni de genul ăsta, nu cred în ele și nu vor avea niciun rezultat. Cât voi sta în fruntea acestui minister, toate capabilitățile de infrastructură care țin de statul român vor fi gestionate de statul român. M-am ținut destul de tare, și de aceea cred că nu am fost dorit aici (n. r.: la Digitalizare), se așteptau la altcineva și s-au trezit cu mine acolo, a fost o surpriză”, a spus Florin Roman la Profit TV.

Nu este prima oară când un politician este amenințat cu moartea

Nu este prima oară când în spaţiul public apar informaţii referitoare la presiunile la care sunt supuşi unele persoane. De exemplu, parlamentarul ieșean, Alexandru Kocsis a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care a arătat mesajele primite de acesta.

„Am primit nenumărate mesaje pe acest subiect, marea majoritate mesaje civilizate. Am încercat să dialoghez cu cei care şi-au expus bine punctul de vedere, cu argumente, le-am explicat punctul meu de vedere, le-am expus amendamentele pe care le-am depus la plx 545, dar niciodată nu am primit un mesaj de o asemenea agresivitate. Numai o minte bolnavă poate să scrie așa ceva, nicidecum un om îngrijorat”, a transmis parlamentarul Alexandru Kocsis.

 

Parlamentarul ieșean a fost amenințat cu moartea pentru legea certificatelor verzi. Așadar, numeroase persoane, anonime, îşi arătau disprețul pentru lege și doreau ca parlamentarii să nu voteze o astfel de iniţiativă.





Adauga un comentariu