Actualitate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a primit zeci de mesaje obscene

Publicat: 12 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ministrul Muncii Violeta Alexandru a primit zeci de mesaje obscene
Ministrul Muncii Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat sâmbătă pe contul său de Facebook unele mesaje cu conținut obscen primite pe telefonul personal. Ea spune că acest lucru s-a întâmplat după ce Mircea Badea i-a distribuit numărul de telefon. Mircea Badea a spus că pe pagina de Facebook a ministrului telefonul era deja public și că nu a făcut altceva decât să îl preia.

Tensiunile dintre Mircea Badea și Violetă Alexandru au apărut în contextul Cazului fetiței de 13 ani, agresate în Târgu Jiu de un grup de fete cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu susține că prin distribuirea numărului de telefon, Violeta Alexandru a primit o doză din propriul său medicament, după ce a dezvăluit în 2019 numărul de telefon al şefului Casei de Pensii.

„Baga-mia-şi ….. în familia ta de jegoasa şi împuţită când morţii mă-tii de urâta ai de gând să rezolvi problema cu javrele alea de la Tg Jiu???”, este unul din mesajele primite de ministru.

„Slugi, cum e să tot dai limbi în …. lu Orban şi Iohannis şi tot cu gura aia să te duci acasă la familie? Le place? Creatura jegoasă ce eşti…cum poţi să dormi noaptea, imbecilo?”, este alt mesaj.

„Ce faci zdreanţo? Dă-ţi demisia fmm de incompetenţă. Nu răspunzi? Băga-mi-aş …în morţii tăi şi în familia ta”, este tot un mesaj primit pe telefonul personal de Violeta Alexandru.

Cine e de vină pentru mesajele primite

Ea a spus că vinovat pentru ce se întâmplă este PSD.

„De ieri sunt înjurată la comandă. Blestemată. Se numește incitarea la ură. Am încercat chiar să explic unora dintre cei care mă înjurau că DGASPC – acolo unde lucrează mama fetei din Tg.Jiu despre care se vorbește – nu este în subordinea Ministerului Muncii ci a Președintelui CJ. Nu a contat. M-ar fi omorât. Foloseau aceleași cuvinte. Aici ne împinge PSD pe toți cei care muncim cinstit în această țară – să fim înjurați. Trebuie să ne mobilizăm în această toamnă până nu este prea târziu”, a scris Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru, mesaj ferm pentru subalterni: Să fie foarte clar

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a transmis un mesaj clar tuturor celor pe care îi are în subordine.

Violeta Alexandru le-a cerut şefilor instituţiilor aflate în subordinea Ministerului Muncii să nu intre în campanie electorală pentru niciun partid, inclusiv PNL.

„Văd un dezinteres al şefilor de Case de Pensii şi sper să nu îi văd în campanie electorală. O spun foarte clar! Sper să nu îi văd în campanie electorală pe niciunii dintre şefii instituţiilor pe care le coordonez. Indiferent de partea cărui partid ar fi, sunt funcţionari de rang înalt şi trebuie să fie la treabă!”, a declarat Violeta Alexandru la România TV.

Adauga un comentariu