Actualitate

Minodora a recunoscut cum a slăbit 32 de kilograme în doar câteva luni. „Acesta este singurul aliment pe care-l recomand”

Publicat: 08 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Minodora a recunoscut cum a slăbit 32 de kilograme în doar câteva luni. Acesta este singurul aliment pe care-l recomand
Minodora luase din nou în greutate, pe fond nervos, după ce mama ei a murit, dar acum a reușit să scape de kilogramele în plus

Minodora a recunoscut recent cum a slăbit 32 de kilograme în doar câteva luni, după ce luase mult în greutate din cauza stresului. Artista apelase în trecut la o operație de micșorare de și totul a fost bine până la un moment dat. Însă, după ce mama ei a murit, Minodora a ajuns să cântărească 100 de kilograme.

Este binecunoscut faptul că, în trecut, Minodora slăbise considerabil, asta după ce a apelat și la operația de micșorare de stomac. Totul a fost bine pentru ea, însă când mama ei a murit, pe fondul acestei supărări, a ajuns să cântărească 100 de kilograme. Ei bine, însă, înainte de Crăciun a decis să facă o schimbare, iar acum arată minunat. Și aceasta deoarece în mai puțin de jumătate de an ea a reușit să dea jos un pic peste 30 de kilograme.

Minodora a recunoscut cum a slăbit 32 de kilograme în doar câteva luni

Minodora s-a confruntat de multe ori cu kilogramele în plus, însă de fiecare dată a încercat să apeleze la fel și fel de diete sau metode care să o ajute să slăbească. În urmă cu mai mult timp, a recurs inclusiv la operația de micșorare a stomacului și a reușit să se mențină o bună perioadă de timp la o siluetă demnă de invidiat.

Din nefericire, în anul 2022, Minodora a trecut printr-o mare traumă, asta după ce mama ei a încetat din viață. Stresul și supărările și-au spus cuvântul, astfel că artista a acumulat multe kilograme în plus, ajungând la 100 de kilograme. Nu a mai suportat să se vadă așa și a trecut la schimbări, chiar înainte de Crăciun.

Minodora și-a dorit să arate din nou bine, așa că a început procesul de slăbire, care nu a fost deloc ușor. Artista a dezvăluit că o bună perioadă de timp s-a luptat cu propria ei minte și dorințele sale, mai ales când venea vorba de mâncare. Totuși, ambiția a fost mai mare decât orice, așa că acum a ajuns să cântărească 68 de kilograme.

„Nu mi-a fost ușor, fiindcă ajunsesem la circa 100 de kilograme. Atunci am decis că e cazul să schimb foaia. Și în aceste luni de iarnă am slăbit constant, ajungând azi la 68 de kilograme. O greutate cu care mă împac foarte bine. E drept, că am dus și o luptă cu propria mea minte și cu dorințele personale, dar, în cele din urmă, am reușit”, a povestit Minodora.

Artista a depus eforturi mari

Minodora a precizat că nu a slăbit peste noapte, ci a depus un efort foarte mare, iar unul dintre secrete este că și-a potolit toate poftele cu ajutorul apei. A băut apă plată de fiecare dat când simțea nevoia să mănânce ceva ce nu avea voie, însă nu este singurul ei truc.

„Apă plată! Acesta este singurul aliment pe care-l recomand, atunci când ții o cură de slăbire. Doar apa nu te îngrașă! Altceva nu există, nu te ajută! Trebuie să renunți la mâncare, dar și la gestica unui mâncăcios, a unui gurmand. Adică nu mai iei din farfurii nici măcar o bombonică sau o sărățică, fiindcă, vezi Doamne, îți face cu ochiul! Că ți-e poftă, că ți-e foame, nu mai iei! Gestul în sine de a pune mâna și de a mânca trebuie cenzurat”, a recunoscut artista.

Totodată, a dezvăluit că nu doar apa a ajutat-o să își potolească foamea și poftele, ci a apelat și la suplimente care să îi reducă pofta de mâncare.

„Eu folosesc tot felul de suplimente, care taie pofta de mâncare, pur și simplu. E vorba despre un supliment cu gust de lămâie, care în cazul meu a funcționat foarte bine”, a mai spus Minodora.

Minodora a fost nevoită să-și schimbe și garderoba

În prezent, Minodora a ajuns la o siluetă demnă de invidiat, astfel că acum cântărește 68 de kilograme, însă își dorește să ajungă la 65. Nu mai e mult, ce-i drept, însă lupta este în continuare una mare pentru a se menține așa și a nu mai acumula kilograme. Odată cu această transformare, artista a fost nevoită să renunțe la vechea garderobă și să meargă la shopping, fiindcă mărimea XL nu mai era una bună pentru ea.

„Cu 59 de kilograme nu m-am împăcat, așa că mi-am fixat o nouă bornă, cea de 65. Așa că am ajuns la 68, prag cu care mă împac, fiindcă la o adică e ușor să mai dau jos două, trei kilograme. Nu vă spun că mi-am schimbat, vrând-nevrând, și garderoba, fiindcă atunci când ai un anume număr de kilograme, nu te mai încap decât anumite haine. Acum, am renunțat la cele cu mărimi mari, XL, în special, și sunt bucuroasă că am reușit să fac asta”, a încheiat Minodora.

Adauga un comentariu