Cancan ultimă oră

Minodora, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Femeia a fost la un pas de moarte

Publicat: 28 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Minodora noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Femeia a fost la un pas de moarte
Femeia care i-a dat viață Minodorei a fost internată de urgență la spital în preajma sărătorilor pascale

Minodora a traversat una dintre cele mai grele perioade din viața sa în urmă cu doar câteva săptămâni, când mama sa s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Artista era în culmea disperării din cauza faptul că exista posibilitatea ca mama ei sa lupte lupta cu viața. Din fericire, însă, mama artistei este pe drumul cel bun acum.

Femeia care i-a dat viață Minodorei a fost internată de urgență la spital în preajma sărătorilor pascale. La acel moment, cadrele medicale au fost destul de rezervate, însă acum femeie este în curs de recuperare.

În ce stare se află mama Minodorei

În cadrul unui interviu, Minodora a mărturisit că ar fi fost în stare să facă absolut orice pentru a-și salva mama, în cazul în care ar fi fost nevoie de așa ceva, chiar să-și vândă și locuința.

Acum, artista este foarte fericită pentru că mama ei face progrese. Acum se gândește cu groază la acele momente cumplite din viața sa, când a fost nevoită să stea numai prin spitale.

„Mama se recuperează, este înspre bine.

Nouă ne-a revenit pofta de viață, mi-e în special. Eu sunt mai cu viață! Mulțumesc din suflet spitalului Municipal, clinicilor noi din Timișoara! Acum poate țin eu cu bănățenii mei, dar bănățenii mei sunt de excepție! În cazurile de față, nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul! Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul. Nici nu se pune problema! La propriu îți vinzi casa și ai mai bun!

Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost…nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav…Șanse minime! Sunt o persoană atât de iubită de public, căruia îi mulțumesc din suflet! Au contat foarte, foarte mult, enorm, toate mesajele de sănătate transmise mamei mele!

Mulțumesc din suflet tuturor celor care ați pus-o la pomelnice pe mama mea, care a spus-o la masluri. Așa cum a spus și domnul doctor că ține de puterea lui Dumnezeu și că dacă are zile va fi totul bine și uite că așa a fost! Se recuperează, este la țară este fericită că e cântă păsărelele.”, a declarat Minodora.

Adauga un comentariu