Cancan ultimă oră

Mioara Roman a fost operată astăzi. Cum se simte aceasta

Publicat: 20 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mioara Roman a fost operată astăzi. Cum se simte aceasta
În ciuda eforturilor pe care le depun medicii, starea de sănătate a Mioarei Roman nu este una tocmai bună

În vârstă de 80 de ani, Mioara Roman a trecut astăzi printr-o colecistectomia laparoscopică, iar după ce a ieșit din sala de operații, ea a fost dusă imediat la ATI, unde a fost atent supravegheată.

La câteva ore după intervenția laparoscopică pentru îndepărtarea colecistului, Oana, fiica sa, a dezvăluit că se simte foarte bine și că este foarte fericită că au reușit deja să vorbească la telefon. Mai mult, fosta prezentatoare a mărturisit și o altă veste primită de la medicul care a operat-o pe mama ei.

Mioara Roman a stat câteva ore la ATI după colecistectomia laparoscopică

În primul mesaj video transmis pe Instagram Stories, Oana Roman a spus că totul a decurs bine în sala de operații și că mama ei a stat câteva ore la ATI. Inițial, ea credea că Mioara Roman va fi externată vineri, însă, doctorul care s-a ocupat de aceasta i-a spus că este foarte mulțumit de starea sa, încât, o va lăsa să plece acasă mâine, 21 ianuarie. Fosta soție a lui Petre Roman este internată la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

“Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon. Este foarte bine. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge. Noi toți acolo mergem de ani de zile (…). M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok. Vă mulțumesc încă o dată și vouă”, a povestit fosta parteneră a lui Marius Elisei pe Instagram Stories.

Oana Roman a revenit ulterior cu vești care i-au bucurat enorm sufletul! A reușit să vorbească cu mama sa la telefon și s-a liniștit când i-a auzit vocea blândă și că se simte foarte bine.

“Am cea mai bună veste! (…). Mama este foarte bine! Pe la ora 14:00, m-a sunat, avea o voce foarte bună, un vibe foarte bun, și-a revenit extraordinar de bine. Iar domnul doctor Buliga este atât de încântat de cât de bine și-a revenit, încât a hotărât să nu o mai țină și mâine toată ziua la spital. Drept care: mâine, la prânz, mă ducă să o iau acasă, pentru că, slavă Domnului, este foarte bine. (…)”, a mai spus fiica fostului premier într-o înregistrare postată pe Instagram Stories..

Mioara Roman va împlini 81 de ani peste trei luni, mai exact pe 19 aprilie.

Adauga un comentariu