Cancan

Mircea Badea a câștigat, din nou, o sumă fabuloasă la pariuri. Biletul a ieșit pe ultima sută de metri

Publicat: 25 nov. 2020
mirea badea in emisiune
Mircea Badea a câștigat, din nou, o sumă fabuloasă la pariuri după ce a mizat un bilet pe meciurile de aseară din Liga Campionilor

Mircea Badea a câștigat, din nou, o sumă fabuloasă la pariuri după ce a mizat un bilet pe meciurile de aseară din Liga Campionilor. Renumitul prezentator și-a rotunjit conturile cu aproape 2.500 de lei. Interesant este faptul că biletul a ieșit în prelungirile partidelor mizate pe bilet.

Mircea Badea este cunoscut în toată țara pentru desele rânduri în care dă lovitura la pariurile sportive.

Mircea Badea a câștigat, din nou, o sumă fabuloasă la pariuri

Mircea Badea a câștigat, din nou, o sumă fabuloasă la pariuri sportive. Remarcabil este că golurile care i-au rotunjit conturile cu aproape peste 2.500 lei au venit în prelungirile partidelor.

Prezentatorul de la Antena 3 a mizat, pe un bilet, suma de 1.000 de lei că FC Sevilla și Chelsea își vor câștiga partidele din Grupe E a Ligii Campionilor, etapa a 4-a. Cota totală a fost 2.52.

Echipele pe care a mers Mircea Badea și-au învins adversarele, ambele cu scorul de 2-1, dar cu mari emoții, după minutul 90. Chelsea a câștigat cu Rennes grație unui gol marcat de Olivier Giroud (90+1), în timp ce FC Sevilla a “lovit” decisiv prin Munir El Haddadi (90+5)!

Cele două goluri marcate în prelungiri i-au adus lui Mircea Badea 2.524.50 lei! Ulterior, pe Facebook, Mircea Badea a publicat și biletul câștigător, că dovadă că a câștigat, din nou, la pariuri.

Mircea Badea este un parior înrăit

Putem spune despre Mircea Badea că este un parior cu experiență, gratie numeroaselor bilete câștigate de-a lungul timpului.  De regulă, acesta câștigă constant sume impresionante, motiv pentru care obișnuiește să facă publice, pe rețelele sociale, biletele pe care le plasează. Majoritatea sunt câștigătoare!

Spre exemplu, în urmă cu mai bine de o lună, prezentatorul de la Antena 3 a pariat 2.000 de lei că se vor înscrie cel puțîn două goluri pe durata meciului Norvegia – România. Cum “tricolorii” au fost umiliți, scor 0-4, jurnalistul a câștigat 2.840 de lei.

Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a dat un “tun” și în iulie. Atunci, a pariat 2.359 de lei că în partida Tottenham-Leicester, din Premier League, vor fi cel puțîn 13 cornere. Și cum acest lucru s-a întâmplat, Mircea Badea a câștigat peste 7.000 de lei.

Mircea Badea a câștigat la pariuri sportive și în luna septembrie, când și-a rotunjit conturile cu 12.325 lei, aproximativ 2.500 de euro, după ce a mizat pe două partide de tenis.

Și săptămână trecuta Mircea Badea și-a rotunjit conturile cu 2.424.90 lei. A mizat pe trei partide de fotbal, care i-au adus un câștig fabulos.

Mircea Badea a mizat 1.000 de lei că Italia, Anglia și Cehia vor câștiga partidele pe care le aveau de disputat în ultipa etapă a Ligii Națiunilor. Cele trei selecționate și-au învins adversarele fără emoții, iar prezentatorul TV a prins o cotă totală de 2.42.

Ulterior, pe o rețea socială, Mircea Badea a publicat și biletul câștigător, ca dovadă că a “lovit-o”, din nou, la pariuri.

Adauga un comentariu