National

Mircea Badea a fost oprit de poliţie: A venit unul, săracul, și tremura rău

Publicat: 26 mart. 2020

Mircea Badea a fost oprit de poliție, marți seară, după ce a plecat de la emisiune. Realizatorul emisiunii „În gura presei” a povestit la Antena3, în stilul caracteristic, cum s-a desfășurat controlul oamenilor legii.

„M-a oprit în trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discuția a fost superbă, pentru că îți dai seama a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău – sper să nu fi răcit. Se apropie de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el: ‘Nu deschideți geamul! Nu deschideți geamul! Doar puțin cât să ne auzim’, urla el. L-am deschis puțin. Era săracul speriat și el. ‘Lipiți documentele de geam’. Îi pun legitimația de serviciu și documentele. Și spune: ‘buletin aveți? lipiți-l de geam!’ Și spune CNP-ul prin stație. Apoi mi-a spus să aștept, după care că e în regulă”, a povestit Mircea Badea.

Comentarii
  • „saracul”? saracul ala sta in frig si incearca sa tina in frau ordinea si linistea publica. pe cand el sta la caldurica si mananca kkt la tv de Duminica pana Joi. oare cand se va face dreptate ca postul „Latrina 3” sa fie inchis pentru raspandirea de stiri si informatii false?

  • Cine este acest individ ? este omul care pupă curulețul stăpânilor ,care stă în casa lui măsa sau soțul doamnei care pozează cu curul gol pe unde apucă ???(este omul care cu un preț foarte mic sa vândut stăpânului )

Adauga un comentariu