Cancan

Mircea Badea s-a așezat la casa iubitei lui. Cum arată apartamentul în care locuiește cu Carmen Brumă și fiul lor

Publicat: 25 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Badea s-a așezat la casa iubitei lui. Cum arată apartamentul în care locuiește cu Carmen Brumă și fiul lor
Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu din anul 2000 și au împreună un băiat

Cunoscutul prezentator Mircea Badea s-a așezat la casa iubitei lui, Carmen Brumă, în care locuiesc împreună cu fiul lor. Acesta formează un cuplu cu mama copilului său din anul 2000, însă nu au de gând să se căsătorească. Mircea Badea și partenera sa formează un cuplu discret și se afișează rar împreună în mediul online și la evenimente mondene.

Mircea Badea și Carmen Brumă locuiesc în apartamentul antrenoarei de fitness, potrivit prezentatorului de la Antena 3. Mircea și Carmen sunt împreună din anul 2000 și au un băiat, pe nume Vlad. Apartamentul, dispus pe două etaje, este amenajat modern, în nuanțe de alb și bej, potrivit Unica.ro.

Mircea Badea s-a așezat la casa iubitei lui

Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, „Gând la gând”, Mircea Badea a dezvăluit că nu mai locuiește în chirie, ci s-a mutat în apartamentul lui Carmen Brumă.

„Nu mai stau în chirie. Stau într-un apartament al colegei de apartament. Este prin Plevnei. Sună istoric și glorios. M-am hotărât să mă așez la casa ei”, a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu discret. Se afișează rar împreună în mediul online și la evenimente mondene și la fel de rar vorbesc unul despre celălalt sau despre relația lor. Perechea locuiește într-un apartament din zona Plevenei.

În postările de pe Instagram ale antrenoarei de fitness observăm că apartamentul are etaj, este decorat în nuanțe de bej, iar Carmen Brumă are un dressing încăpător. Totodată, apartamentul celor doi are o terasă spațioasă, unde Carmen filmează deseori antrenamente sportive. Locuința este luminoasă și amenajată modern.

De ce nu se căsătoresc Mircea Badea și Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă s-au cunoscut în 1998, prin intermediul lui Mihai Mitoșeru. În anul următor, au devenit colegi, Carmen fiind una dintre asistentele emisiunii „Noaptea târziu”, găzduită de Mircea și de jurnalistul Oreste Teodorescu. Deși sunt împreună de aproape două decenii și jumătate, perechea nu-și dorește să se căsătorească.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă. (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment”, declara Carmen Brumă în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu