Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Mircea Badea cu fiul său. “Îi zic, băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?”

Cum se înțelege Mircea Badea cu fiul său. “Îi zic, băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?”

18 aug. 2023, 12:29,
BZI.ro, în Cultural

Mircea Badea vorbește rar despre fiul său, dar atunci când o face, exprimă gânduri remarcabile, pe care orice părinte le poate înțelege.

Prezentatorul de la Antena 3 a fost invitat în emisiunea iThink, cu Iusti Fudulu, și a discutat despre Vlăduț dar și despre modul în care rolul de a tată l-a schimbat.

Cum se înțelege Mircea Badea cu fiul său

„Cât de mult crezi că te-a schimbat copilul tău?”, a fost întrebarea moderatorului Iusti Fudulu, pentru Mircea Badea.

În ciuda așteptărilor, Mircea nu a evitat răspunsul, dimpotrivă, a fost generos în ceea ce privește detaliile despre unicul său fiu, Vlad, care a împlinit 9 ani.

„Mult. Mult, în sensul în care pot spune că și învăț multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. Este foarte, foarte inteligent, nu are nici o moleculă de răutate. Este bine intenționat, este solar, așa, pe sistemul să fie bine ca să nu fie rău, cum spune regele nostru, Gică Hagi (râde).

“Păi și asta nu spune, de fapt, ceva despre tine? Că nu copiază bunătatea dacă nu o vede undeva”, intervine moderatorul.

„Să știi că eu nu cred asta. Adică, sigur, contează și cum sunt părinții, contează educația, contează ce vede în casă, dar eu cred că oamenii se și nasc într-un fel, iar acel fel e independent de părinții care l-au conceput, de cum sunt ei și de eventuala educație și formare. Eu cred că oamenii se și nasc într-un fel. Sunt, în profunzimea lor, cum s-au născut.

„Te-a responsabilizat?”. „Vai de mine, responsabilitate vecină cu panica. Intru foarte ușor în panică. Și pe persoană fizică, adică în legătură cu mine, nu am panică. Adică se poate întâmpla orice, nu am o problemă cu asta. În legătură cu el mă panichez foarte ușor.

Sunt overprotective, supraprotector adică, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur și uneori chiar și pentru el. Îi zic, «băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?» Întreb și eu așa, ca să mă bag în seamă. Și el zice: «da, cam prea mult». Am fost non stop pe vârfuri, și la propriu, și la figurat. Într-o stare de-asta, de alertă, care la un moment dat te epuizează.

Evaluez acum orice, în primul rând prin prisma lui. Pe persoană strict fizică eu mi-am încheiat socotelile. Adică sunt… mi-a ajuns, orice mi-a ajuns. Și atunci sunt împăcat cu orice fel de deznodământ în orice fel de situație. Orice ar fi. Dar orice deznodământ nu cred că e în regulă pentru el. Dar asta e vina mea. El e perfect, e absolut minunat. Eu sunt un moș nebun”, a mai declarat Mircea Badea în emisiunea iThink, la Antena 3.

Ce crede Mircea Badea despre gelozie

Mircea Badea a oferit și sfaturi pentru bărbații geloși, susținând că gelozia este o boală ce trebuie tratată ca atare și că nu are nicio importanță dacă Mimișor imită poziția unui animal domestic, des întâlnit în curțile cetățenilor.

El îi sfătuiește pe bărbații geloși să se gândească la lucrurile care contează cu adevărat și să nu-și facă probleme în legătură cu ce face partenera lor când nu sunt împreună.

„Ce face Mimișor când nu e cu tine nu contează absolut deloc. Contează ce face Mimișor când e cu tine, asta da! Contează. Dacă relația se hăiește din varii motive, gelozia și discuțiile astea nu rezolvă nimic. Singura soluție e altă relație. Uneori nu e atât de simplu, pentru că există copii… Dacă situația nu e atât de simplă, asta e. Suportă lucrurile astea, durizează-te! Viața nu e doar curcubee, simpăticeli. Suportă, tăticule!”, a mai comentat Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *