Cancan ultimă oră

Mircea Badea, un nou atac la adresa Andreei Esca: „Doamna Andreea Esca…”

Publicat: 19 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Badea un nou atac la adresa Andreei Esca Doamna Andreea Esca
Mircea Badea a dat lovitura la pariuri dupa ce Romania a fost invinsa de Norvegia. Acesta a castigat 840 de lei

Mircea Badea continuă cu atacurile dure la adresa Andreei Esca. Ultimul atac al realizatorului de la Antena 3 are legătură cu noul patron al prezentatoarei de știri.

Mircea Badea, un nou atac la adresa Andreei Esca

Mircea Badea nu ratează nicio ocazie de a o critica pe prezentatoarea de știri de la PROTV, Andreea Esca. Ultima oară, în cadrul emisiunii sale, ”În gura presei”, Mircea Badea a ironizat-o pe Andreea Esca pentru noul patron. Acesta are afaceri cu Rusia și China. Este vorba despre miliardarul ceh, Petr Kellner, care a cumparat de la gigantul american AT&T pachetul majoritar de acțiuni al Central European Media Enterprises (CME), compania – mamă a Pro TV.

Cum a ironizat-o Mircea Badea pe Andreea Esca

„Deci nu știu cum o să facem acum cu atâta hashtagism la Pro TV. Cum facem? A venit unu cu afaceri de minerit în Rusia! Ce-ai făcut, Bobiță? Ce-o să mai zică doamna Andreea Esca sau toți hashtagiștii de la Știrile Pro TV?”, a spus Mircea Badea , care apoi a dat play unei piese cântate de Corul Armatei Roșii.

Mircea Badea a ironizat-o pe Andreea când a fost depistată cu Covid
Chiar și atunci când prezentatoarea a avut coronavirus, Mircea Badea nu s-a oprit din criticile dure.

„E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul, a scris Mircea Badea pe contul său de Instagram”, alăturând și o captură foto cu un articol din Libertatea.

Mircea Badea a dat lovitura la pariuri! Cât a câştigat după ce România a fost învinsă de Norvegia

Mircea Badea a dat lovitura la pariuri aseară, după ce naţionala României a fost învinsă de Norvegia cu scorul de 4 la 0. Renumitul prezentator a pariat 2.000 de lei că se vor da cel puţin două goluri în timpul meciului şi a câştigat astfel 840 de lei. Mircea Badea este recunoscut în toată ţara pentru că a mai câstigat la pariuri sportive în multe rânduri.

Mircea Badea a dat lovitura la pariuri. Realizatorul de la Antena 3 a câştigat din nou
Mircea Badea a câştigat din nou la pariuri, de această dată după meciul de fotbal dintre Norvegia şi Naţională României, pierdut duminică de fotbaliştii romani cu 4-0.

„În cazul în care vă întrebaţi dacă şi ce am pus pe meciul cu România. Eu nu prea pun pe meciurile cu romani. Acum a fost o excepţie. Nu, pe Nadal-Djokovic n-am riscat nici măcar un leu”.

Mircea Badea a pariat 2.000 de lei că se vor da cel puţin două goluri în timpul meciului şi a câştigat astfel 840 de lei.

A câştigat peste 12.000 de lei în septembrie
Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, a dat lovitura la pariuri sportive şi în septembrie. Acesta şi-a rotunjit conturile cu 12.325 lei, aproximativ 2.500 de euro. A mizat pe două partide de tenis, care i-au adus un profit ameţitor.

Mircea Badea a mizat 2.500 de lei că Sorana Cirstea (30 de ani, 77 WTA), eliminată în turul al treilea de Karolina Muchova (24 de ani, 26 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-7, va câştiga măcar un set, cota 1,92, în partidă contra cehoaicei. A fost total inspirat, iar sportivă din România i-a adus un câştig în valoare de 4.800 de lei.

Ulterior, la o oră distanţă, Mircea Badea a mizat tot 2.500 de lei pe victoria Serenei Williams (38 de ani, 8 WTA) în partidă cu Sloane Stephens (27 de ani, 39 WTA). A prins o cotă 3,01. De această dată, s-a îmbogăţit cu 7.525 de lei, după succesul sportivei din SUA, scor 2-6, 6-2, 6-2.

Adauga un comentariu