Actualitate

Mircea Bravo, declarații la trei luni de la căsătorie. Prin ce schimbări trece și cum e viața de om însurat

Publicat: 07 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Bravo declarații la trei luni de la căsătorie. Prin ce schimbări trece și cum e viața de om însurat
Mircea Bravo se simte împlinit alături de soția lui Georgiana la trei luni de la căsătorie

Mircea Bravo a bifat deja trei luni de la căsătorie și spune că se simte împlinit alături de aleasa inimii sale, pe nume Georgiana. Cei doi și-au unit destinele în vară, la Cluj-Napoca, ceremonia fiind oficiată de primarul Emil Boc. La acea vreme, Mircea Bravo și aleasa inimii lui erau împreună de un an.

Creatorul de conținut Mircea Bravo se numără printre cei mai cunoscuți și mai apreciați vloggeri din România. Chiar dacă este pe această piață deja de mulți ani, a trecut de testul timpului și încă se bucură de mare succes. Este iubit de foarte multe persoane și, împreună cu celebra Tanti Lenuța, bucură o mulțime de oameni.

Mircea Bravo, declarații la trei luni de la căsătorie

Recent, Mircea Bravo a dat detalii despre viața de om însurat. Creatorul de conținut a vorbit despre ce s-a schimbat de când s-a căsătorit. Mircea Bravo s-a căsătorit în vara acestui an, iar acum a dat primele detalii despre căsnicia sa. El se simte împlinit de când a făcut acest pas alături de aleasa inimii lui, Georgiana, care este profesoară.

El a spus că îi place viața de om căsătorit și a observat că altele sunt prioritățile și perspectivele asupra vieții, dar într-un mod constructiv. Căsătoria nu i-a adus creatorului de conținut schimbări majore în viața profesională, dar se declară un om împlinit de când a renunțat în totalitate la statutul de „burlac”.

„Îmi place viața de căsnicie. Am observat cum prioritățile se schimbă, perspectivele se schimbă, dar într-un mod constructiv. Căsătoria nu mi-a adus schimbări majore înn viața profesională. Mă simt, per total, un om mai împlinit”, a declarat Mircea Bravo.

Mircea Bravo și-a lansat propriul film

Dacă în plan sentimental, lucrurile stau foarte bine, nici pe plan profesional nu o duce rău. Mircea Bravo a filmat alături de tanti Lenuța, cea care joacă rolul bunicii sale în mediul online, propriul lungmetraj, care a apărut deja în cinematografe.

Mircea Bravo are 522 de mii de urmăritori pe Instagram și peste un milion de abonați pe contul de YouTube, chiar dacă la început nu se aștepta la un asemenea succes.

„Nu pot să zic că m-am atașat de la început la succesul pe care îl am acum. Cumva mi-am reglat pe parcurs așteptările în funcție de feedback-ul pe care l-am primit de la public. Utându-mă în urmă, îmi dau seama că de mic mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, dar nu acesta a fost scopul în sine”, a declarat Mircea Bravo.

Adauga un comentariu