Sport

Mircea Lucescu, soluția pe termen scurt pentru salvarea lui Dinamo? De ce ezită fostul mare antrenor?

Publicat: 07 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Lucescu soluția pe termen scurt pentru salvarea lui Dinamo De ce ezită fostul mare antrenor

Mircea Lucescu a găsit soluția pentru ca Dinamo să cunoască din nou o perioadă de glorie – clubul din Ștefan cel Mare are nevoie de un investitor serios, pe termen lung. Fost jucător și antrenor al alb-roșiilor, tehnicianul de 74 de ani nu este tentat să se implice la clubul la care s-a consacrat.

„Să zicem că aș putea să cumpăr Dinamo, apoi ce fac? Aș ține-o un an, doi, apoi aș aduce-o în aceeași situație. Eu n-am de gând să mă fac de râs, în niciun caz. La o echipă de fotbal de nivelul acesta trebuie o investiție permanentă. Cred că cea mai bună soluție pentru Dinamo e domnul Badea, care a avut un rol în a reuși să facă rezultate foarte bune în anii ’90. Apoi s-ar putea alătura și alți oameni. N-are rost să discutăm despre mine la Dinamo, eu am 74 de ani. E o chestie pentru oameni tineri, motivați”, a declarat Mircea Lucescu la Realitatea Plus.

Mircea Lucescu insistă pentru un nou stadion în Ștefan cel Mare

Il Luce crede că și construirea unui nou stadion ar putea contribui la redresarea situației.
„Trebuie făcut stadionul, care mai durează încă 4-5 ani. Fără un stadion, nu poți să faci performanță, e imposibil. Stadionul atrage, creează atmosferă favorabilă performanței, înseamnă foarte mult. Dinamo a ajuns într-o situație incredibilă, din cauza celor care au condus acest club și nu s-au gândit la performanță”, a precizat Mircea Lucescu.
Mircea Lucescu a cucerit 7 titluri de campion ca jucător al lui Dinamo și unul ca antrenor în Ștefan cel Mare.

Adauga un comentariu