Cancan ultimă oră

Mircea: ,,Nu îmi este frică de nimeni!” Fratele Alinei Eremia lasă muzica pentru a lupta în gale?

Publicat: 05 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Nu îmi este frică de nimeni Fratele Alinei Eremia lasă muzica pentru a lupta în gale
Mircea Eremia și-a schimbat stilul muzical

Mircea Eremia (24)  îi calcă pe urme surorii sale, Alina Eremia, în plan muzical, dar mai are o pasiune, sportul. Și nu oricare, ci unul de contact. Recent, cântărețul și-a pus în plan să se reapuce de această activitate, ba chiar să intre în gale și să lupte.

Pandemia l-a determinat pe artist să își îndrepte atenția către vechile pasiuni și așa a redescoperit dragostea pentru sport. Mircea Eremia a dezvăluit ce planuri are pentru următoarea perioadă și de cine se teme înainte să intre în gale.

„Vreau să mă reapuc de sport, ba chiar să reintru în gale de lupte. Pandemia a trezit în mine un interes foarte mare pentru sport. Am făcut trei ani de box, am filmat seriale de acțiune cu Cătălin Moroșanu.

Am văzut că foarte mulți artiști au început să practice acest sport și m-am gândit că, dacă va fi o centură pe care să o câștige artiștii, vreau să fie a mea” , a declarat Mircea Eremia

Fratele Alinei Eremia, pregătit să intre în ring

Deși muzica e marea lui pasiune, Mircea Eremia ne-a dezvăluit că sportul a făcut mereu parte din viața lui. Vreme de mai mulți ani a făcut box, dar, din dorința de a face performanță în muzică, s-a văzut nevoit să renunțe la activitatea sportivă. Acum, însă, e mai hotărât ca niciodată să intre în ring și să demonstreze tot ce poate.

„În general, îmi este frică doar de Dumnezeu, pentru că el este singurul care arată adevărul și calea cea dreaptă. Dar în ceea ce privește posibilii adversari, nu îmi este frică de nimeni. Deocamdată nu m-am antrenat, dar după ce mă antrenez sunt convins că nu o să fiu învins de nimeni.

Întotdeauna sportul a făcut parte din viața mea, dar mi-am dorit să dedic mai mult timp muzicii și a trebuit să renunț la activitatea sportivă. Pentru că întotdeauna am mers pe principiul că nu poți fi foarte bun în două domenii, așa că sportul a rămas pe planul doi” , a mai dezvăluit artistul.

 

Adauga un comentariu