Actualitate

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei de fotbal a fost diagnosticat cu COVID-19

Publicat: 16 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirel Rădoi selecţionerul naţionalei de fotbal a fost diagnosticat cu COVID-19
Mirel Rădoi riscă să nu poată antrena România după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Informaţii de ultimă oră ies la iveală înaintea începerii preliminarilor Campionatului Mondial de Fotbal. Selecţionerul Mirel Rădoi a fost diagnostigat cu COVID-19. Din aceste considerente, conferinţa de presă care ar trebui să aibă loc în ziua de 16 martie a fost anulată.

Mirel Rădoi a oferit o scurtă declaraţie referitoare la diagnosticarea sa cu COVID-19 spunând că nu are simptome şi îşi doreşte că testul să fi fost greșit

„Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieşit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi, conform unui comunicat al FRF.

Mirel Rădoi va efectua testări suplimentare

Din aceste considerente, selecţionerul Mirel Rădoi va efectua testări suplimentare pentru a lămuri întreaga situaţie. Totuşi, întreaga situaţie este una destul de dificilă dacă e să luăm în calcul faptul că, dacă testarea se va menţine pozitivă, acesta nu va putea întreba selecţionata naţională.

Vă aducem aminte faptul că România va desfăşura mai multe meciuri care contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa trei partide în lună martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022: România – Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România – Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia – România (31 martie, ora 19:00). De altfe, FIFA a anunțat și lista arbitrilor care vor oficia cele trei meciuri pe care Românie le dispută în martie.

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Adauga un comentariu