Sport

Mirel Rădoi și-a dat acordul să preia naționala! FRF îl vrea pe bancă și la baraj. Mihai Stoichiță, în staff

Publicat: 19 nov. 2019

Cosmin Contra se va afla împotriva Spaniei la ultimul său meci pe banca „tricolorilor”, iar după jocul din această seară de la Madrid, președintele FRF, Răzvan Burleanu îl va anunța pe „Guriță” că nu mai e nevoie de serviciile sale.
Din câte se pare, lui Contra nu i se va mai propune sub nicio formă să conducă România la baraj – contractul său oricum expira în decembrie. Deși Burleanu a afirmat că până în acest moment nu s-a discutat cu niciun alt înlocuitor, totuși situația e alta: după partida cu Suedia, oamenii președintelui FRF au început să caute soluții.
Pe lista lui Răzvan Burelanu se află Dan Petrescu, Gică Hagi și Marius Șumudică, dar omul numărul unu din Federația Română de Fotbal vrea să-l promoveze pe Mirel Rădoi, actualul selecționer al naționalei U21, la naționala mare.

Ce rol va avea Mihai Stoichiță?

Deși Mirel Rădoi nu a dorit la început să ia în calcul posibilitatea respectivă, totuși surse din FRF au dezvăluit pentru ProSport că fostul căpitan al roș-albaștrilor le-a transmis pentru prima oară oamenilor lui Burelanu că ar vrea să preia naționala mare, dar cu o singură condiție: totul să se întâmple după disputarea barajului pentru EURO 2020. Dan Petrescu și Hagi doresc și ei cam același lucru, singurul care este însă dispus să preia România până în baraj fiind doar Șumudică. Însă acesta nu are toată susținerea apropiaților lui Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu vrea ca Stoichiță și Rădoi să conducă România la baraj!

Însă, după partida cu Spania de aseară, se pare că Răzvan Burleanu intenționează să insiste pe lângă Mirel Rădoi să preia naționala României împreună cu Mihai Stochiță, încă de la baraj. Președintelui FRF i s-au făcut în ultima perioadă mai multe rapoarte legate de metodele de lucru ale lui Rădoi, iar Burleanu consideră că acesta este cea mai bună soluție pentru preluarea naționalei mariloading...

Adauga un comentariu