Sport

Mirel Rădoi va avea un program de foc în toamnă – tricolorii au 3 meciuri oficiale. Când va debuta Adi Mutu la tineret

Publicat: 08 mai 2020
Mirel Radoi in meciul de fotbal dintre Romania U21 si Tara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, vineri, 12 octombrie 2018. © FOTO: PAUL URSACHI /Sport Pictures

Mihai Stoichiță a dezvăluit că echipele naționale ale României vor avea un program încărcat în această toamnă. Tricolorii lui Mirel Rădoi vor fi angrenați în două competiții.

„Probabil nu vor fi doar două meciuri, ci trei, vă anunț în premieră! Un baraj și două meciuri de Liga Națiunilor sau două baraje și un meci de Liga Națiunilor.
S-ar putea juca barajul cu Islanda în septembrie și al doilea meci în octombrie, sau cu Islanda în octombrie si al doilea în noiembrie. Au fost prezentate opțiunile fiecărei federații pentru baraje și Liga Națiunilor”, a explicat Mihai Stoichiță.

Mirel Rădoi și Adrian Mutu țin legătura permanent cu jucătorii echipelor naționale
și Adrian Mutu va avea debutul de foc pe banca naționalei de tineret.

„Pentru Mutu barajul va fi clar în noiembrie, e ultimul meci, a fost amânat cel din martie. Poate fi o finală, am mai jucat cu Danemarca o finală, parcă tot în noiembrie au dat goluri Găboajă Balint și Neluțu Sabău.
Noi n-am întrerupt activitatea de când a început pandemia, am ținut contact cu jucătorii de la națională, cu antrenorii care dau jucători la echipele naționale, Mirel ține legătura cu antrenorii de Liga 1, la fel și Adi Mutu”, a precizat directorul tehnic al FRF.

Adauga un comentariu