Cancan ultimă oră

Mirela Vaida a ajuns pe mâinile unui medic estetician. Prezentatoarea a dezvăluit despre ce intervenție este vorba

Publicat: 10 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida a ajuns pe mâinile unui medic estetician. Prezentatoarea a dezvăluit despre ce intervenție este vorba
Mirela Vaida a decis astăzi să meargă la medicului estetician

Mirela Vaida a decis astăzi să meargă la medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct e foarte atentă la fizicul său și la felul în care arată, motiv pentru care i-a făcut o vizită doctorului său. Ce intervenție vrea să-și facă?

Mirela Vaida, în vârstă de 39 de ani, e tot timpul atentă la felul în care arată, asta deoarece trebuie să dea bine în fața micilor ecrane de fiecare dată. Prezentatoarea de la Acces Direct și-a făcut în urmă cu 18 ani o rinoplastie, însă de atunci nu a mai apelat la intervenții chirurgicale.

Mirela Vaida a ajuns la medicul estetician

Astăzi, ea a călcat din nou pragul cabinetului medicului estetician, iar ea a mărturisit că daca va fi nevoie peste mai mulți ani, atunci cu siguranță va apela la mâna chirurgului, însă până atunci merge doar pentru simple controale în ceea ce-i privește tenul, ridurile sau cearcănele.

„Da, merg la medicul estetician pentru că mi-o cere meseria și vârsta! Nu, nu am facut intervenții chirurgicale, deși, peste vreo 20 ani, dacă va fi nevoie, nu voi ezita! Dar merg de două ori pe an la medic pentru a-mi analiza tenul, ridurile, cearcănele, pentru a primi cele mai bune sfaturi legate de hidratarea, elasticitatea și sănătatea pielii!”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Își dorește să fie cât mai naturală

Prezentatoarea de la Antena 1 și Antena Stars a mărturisit că își dorește să rămână cât mai naturală posibil, motiv pentru care vrea să-și păstreze fizionomia „lăsată de Dumnezeu” și să nu apeleze momentan la schimbări.

Ea a precizat că din acest motiv merge de două ori pe an la control, atunci când îi e analizat chipul cu privirile la schimbările aduse odată cu trecerea timpului.

„Cred în frumusețea naturală, autentică și în fizionomia lăsată de Dumnezeu! Tocmai de aceea fac tot posibilul să le păstrez cât mai mult timp”, a mai zis ea.

Dacă Mirela Vaida momentan nu a apelat la intervenții estetice, nu același lucru îl putem spune despre alte vedete de la noi. Bianca Drăgușanu, Anda Adam, Lora, Andreea Tonciu sunt doar câteva dintre numele din showbiz care au decis să-și facă schimbări în acest sens, iar listanu se oprește aici.

Adauga un comentariu