Cancan

Mirela Vaida a făcut un anunţ trist despre mama sa: „Abia aștepta să își…”

Publicat: 28 aug. 2020
Mirela Vaida în studioul emisiunii
Mirela Vaida nu şi-a trimis copiii la grădiniţă şi critică autorităţile

Mirela Vaida a făcut un anunţ trist despre mama sa. Celebra prezentatoare TV a spus că mama sa, învăţătoare de 30 de ani, va fi nevoită să dea măști doar unora dintre elevi în acest an școlar. Vaida este contrariata şi cere explicaţii autorităţilor în măsură cu privire la regulile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Moderatoarea se arata deranjată de faptul că autoritățile nu asigură măști de protecție tuturor elevilor în mod egal, iar cei care nu au posibilități să își cumpere, vor rămâne fără protecție.

Mirela Vaida a făcut un anunţ trist despre mama sa

Prezentatoarea spune că se teme pentru siguranța mamei ei, aflată la o vârstă înaintată, fiind în pericol mare de infectare.

„Mama mea e învățătoare la o școală generală din Iași! De 41 ani preda elevilor de școală primară! Mai are 2 ani și iese la pensie! Actuală serie de elevi este ultima din carieră ei! Pe 14 septembrie vor începe clasa a III-a. În fiecare an, pe vremea asta, fremăta de nerăbdare și de emoție pentru noul an!

Abia aștepta să își pregătească clasa, să aranjeze băncile, să scrie pe tablă “Bine ați revenit la școală! Mult succes!” Anul acesta ceva s-a schimbat: Îi este FRICĂ!! Are 32 de elevi în clasă!! 32!!!

Cum va împărți ea măștile copiilor care nu își permit să-și cumpere? Cum le va explica celorlalți că ei nu primesc și că vor trebui să-și cumpere singuri? Cum va face această diferența astfel încât să nu jignească pe nimeni?”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida a făcut un anunţ trist despre mama sa

În acest an şcolile încep pe 14 septembrie, așa cum era stabilit calendarul. Elevii vor fi nevoiți să poarte mască în timpul cursurilor, dar și în pauze, iar în clasele unde nu se va putea respecta distanța minimă de 1,5 metri între copii se vor pune despărțitoare din plexiglas.

În cazul în care vor apărea cazuri de coronavirus în școli, cursurile ar putea fi suspendate, local, în funcție de deciziile pe care le vor lua unitățile școlare, existând și varianta continuării orelor în varianta online, acolo unde se va putea.

Mirela Vaida a răbufnit după apariția filmărilor indecente în care apare Vulpița

‘Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat nu faci așa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulețe prin ziare că să o faci de rușine pe fata asta? Acum apar toți bărbații, niște mameluci, care se folosesc de imaginea fetei că să fie și ei cineva la ei în sat. Nu se face așa ceva. Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa’, a spus nervoasă moderatoarea show-ului de la Antena 1

Mai mult de atât, Mirela Vaida a ținut să le transmită telespectatorilor că povestea de viață a soților din Blăgești poate fi o lecție de viață pentru toți.

‘Putem să învățăm cum să avem grijă de copii, de neveste, cum să ne educăm fetele noastre, cum să fim atenți la nefericirile lor. În primul rând, totul pornește de la educație, iată unde se poate ajunge. Veronica nu este o fată rea, Veronica este un om naiv, această naivitatea vine din neîncrederea în ea, din lipsurile materiale, afective, din neîmplinirile ei. Ca ei, 48% dintre noi am aflat că suntem analfabeți funcționali. Asta este o realitate’, a mai spus aceasta.

Comentarii
  • Mirela ajuta copii din clasa mamei tale care au nevoie laso pe vulpita si viorel sa munceasca sa se descurce no mai plimba prin toate orasele ajuta copii care au nevoie.

Adauga un comentariu