Cancan ultimă oră

Mirela Vaida, în patul lui Cristian Georgescu. Cum a reacționat Anca Țurcașiu

Publicat: 22 iul. 2020

Anca Țurcașiu și soțul acesteia și-au spus adio după 22 de ani de căsnicie! Mirela Vaida a povestit cum a dormit în patul medicului Cristian Georgescu! Divorțul dintre celebra actriță și soțul ei, după 22 de ani de mariaj, a zguduit showbiz-ul românesc. Cuplul a divorțat, iar anunțul a fost făcut, luni seara, chiar de Anca. Vedeta a postat un mesaj dureros pe Facebook, prin care-și lua adio de la bărbatul iubit.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!
Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a precizat Anca.

Mirela Vaida, prietenă cu Anca, a povestit cum a dormit în patul lui Cristian

În cadrul unei emisiuni, moderate de Vaida, aceasta a povestit o întâmplare care a avut loc în urmă cu ani buni. Alaturi de invitata ei, Anca Turcasiu, Mirela a povestit conjuctura in care a ajuns sa il cunoasca pe sotul artistei.

„Stati sa va spun poveste despre mine şi Anca Turcasiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu spectacolul „Rebecca” pentru care eu muncisem foarte mult. După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice „Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi”. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii.

La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice „Bună ziua”. La care el zice „Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?” Zic: „Ce am făcut?”. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice „Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?”. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice „E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă”, a povestit Mirela Vaida amuzata.

Adauga un comentariu