Cancan ultimă oră

Mirela Vaida și Vulpița, surprinse când nu sunt „în direct”. Adevărul despre relația dintre cele două

Publicat: 05 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida și Vulpița surprinse când nu sunt în direct. Adevărul despre relația dintre cele două
Mirela Vaida și Vulpița

Atunci când nu este filmată, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, Mirela Vaida, are o cu totul altă atitudine față de Vulpița.

Dacă în timpul emisiunilor, Mirela Vaida a tot precizat că ea și staff-ul „Acces direct” au grijă de Veronica și Viorel Stegaru, câteva fotografii recente sugerează altceva.

„Adevărul este că până să intre în direct, între Mirela Vaida și Vulpița nu este nicio comunicare. Pe pauza de publicitate, Vulpița și Viorel Stegaru sunt trimiși să-și ocupe locul în platou, în timp ce Mirela Vaida nu-și dezlipește ochii din telefon.

O demonstrează imaginile surprinse recent de un invitat al emisiunii, care a realizat un vlog înainte de a intra în platou. Fără să vrea, probabil, le-a surprins pe Mirela Vaida și pe Vulpița Veronica Stegaru în paltou. Deși, Vulpița tot zâmbea, poate în încercarea de a fi băgată în seamă, Mirela Vaida a stat cu ochii în telefon până s-au așezat și ceilalți invitați”, anunță wowbiz.ro.

Surpriză uriaşă la Antena 1! Proiect nou pentru Mirela Vaida. Nici Vulpiţa nu ştia
Conform unei decizii a mai-marilor din Trustul Intact, Acces direct va fi difuzată şi în weekend.

Prezentatoare ediţiei de sâmbătă (ora 17:00) va fi tot Mirela Vaida, care a confirmat la rândul ei ultimele planuri din Antena 1.

„Acces Direct din weekend, mai exact de sâmbăta după-amiaza, va fi o ediţie specială a emisiunii, pentru toată familia.

O ediţie cu şi despre oameni simpli, de care noi am fost apropiaţi întotdeauna, cu problemele lor de ordin social sau sentimental.

Dar va avea şi un puternic conţinut de divertisment. Astfel, vom avea invitaţi din rândul celebrităţilor.

Vom afla detalii în premieră despre noutăţile lor artistice, dar şi despre momentele importante din vieţile acestora.

Ba chiar vom pătrunde în casele lor, pe care poate unii dintre ei şi le vor prezenta în premieră la Acces Direct.

Alături de noi vor fi săptămânal şi vloggeri şi influenceri, cu care vom vorbi despre tot ce credem că este important să afle publicul nostru.

Aşadar, vă propunem două ore de divertisment şi informaţii utile, poveşti reale din viaţa oamenilor simpli şi a celebrităţilor.

Pentru că până la urmă, orice vedetă, înainte de toate, e un om cu trăirile şi experienţele sale, ca oricare dintre noi!

Aşadar, nu uitaţi, începând cu sâmbăta aceasta, de la 17:00, vă dau întâlnire în fiecare săptămână, bineînţeles, pe Antena 1!”, a declarat Mirela Vaida în mesajul către fanii emisiunii.

În ciuda succesului fenomenal pe care l-a înregistrat Acces direct cu Vulpiţa şi Viorel, au existat şi încă există probleme cu membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului.

De când au fost promovaţi prima dată, în urmă cu aproape 6 luni, soţii Stegaru au atras numeroase amenzi din partea CNA, deranjaţi de modul în care aceştia au fost prezentaţi uneori.

Conform informaţiilor paginademedia.ro, Acces direct este una dintre cele mai amendate emisiuni de la Antena 1.

Până în prezent, suma totală rezultată din sancţiunile impuse de membrii CNA se ridică la 30.000 euro.

Adauga un comentariu