Cancan

Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor. Ce se va întâmpla cu agresoarea

Publicat: 22 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor. Ce se va întâmpla cu agresoarea
Mirela Vaida s-a decis sa depuna plangere penala impotriva femeii care a atacat-o vineri, in timpul emisiunii

Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor, după ce a fost agresată în timpul emisiunii sale. Prezentatoarea a fost atacată vineri, în timpul emisiunii Acces Direct, de către o femeie care a aruncat cu o piatră către vedeta de la Antena1.

Extrem de șocată de cele întâmplate, timp de câteva ore nu a putut da nicio declarație concretă.

Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor

Prezentatoarea tv a trecut printr-o experiență extrem de traumatizantă, după ce a fost atacată în timpul emisiunii sale. Imediat după eveniment aceasta nu a putut oferi o declarație concretă despre cele petrecute.

„Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”.

Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului.

Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a povestit prezentatoarea TV.

Astăzi, Mirela Vaida este așteptată la Secție 4 de Poliție pentru a depune plângere pentru tenativă de omor. Femeia se teme acum pentru siguranța ei. Dacă se dovedește faptul că a avut discernământ, agresoarea riscă ani buni la închisoare.

Anchetă internă după incidentul cu Mirela Vaida. Agenții de pază erau în pauză

O anchetă internă a fost începută la Antena 1 în urma tragicului incident.

Pe durata directului singurele căi de acces în platou sunt cele oficiale din mai multe motive. Unul și cel mai important este cel de securitate. Al doilea este că nimeni să nu intre, fară să știe că pe post emisiunea este live și prin urmare accesul în platou este controlat.

Distanța pe care a parcurs-o femeia de la ușa lătunarnică până la Mirela Vaida a fost de cel puțin 30 de metri în interior. Nimeni nu a observat că o femeie goală înarmată cu un pietroi se îndreaptă spre prezentator?

Mirela Vaida a declarat în emisiune că va depune o plângere penală, iar reprezentații poliției au declarat că femeia a fost dusă într-un centru de specialitate. De unde a fost eliberată.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au precizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor, după ce a fost agresată în timpul emisiunii sale.Adauga un comentariu