Actualitate

Mirela Vaida, vacanță cu peripeții în România. Cu ce probleme de sănătate a revenit din concediu

Publicat: 03 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida vacanță cu peripeții în România. Cu ce probleme de sănătate a revenit din concediu
Mirela Vaida a revenit recent din concediu însă continuă să se confrunte cu o problemă de sănătate mai veche

Îndrăgita vedetă TV Mirela Vaida a avut parte de o vacanță cu peripeții după ce a ales o destinație turistică din țară, și anume Delta Dunării. Prezentatoarea TV recunoaște, spre rușinea ei, că a fost pentru prima dată în acest loc minunat. Totodată, Mirela Vaida precizează că încă nu a scăpat de problema de sănătate care îi dă bătăi de cap de ceva vreme.

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare TV din țară. Este foarte apropiată de fanii ei, cu care păstrează mereu legătura și pe care îi ține la curent cu tot ce este nou în viața ei. De data aceasta, însă, nu le-a dat o veste prea bună: are probleme de sănătate.

Mirela Vaida, vacanță cu peripeții în Deltă

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a muncit mult în ultima vreme, așa că a decis să mai ia o pauză și și-a organizat un concediu de vis. Și dacă până acum, Mirela Vaida își obișnuise fanii cu destinații turistice exotice, acum ea a decis să viziteze un loc special din România, mai precis Delta Dunării, zonă pe care a tot pus-o în așteptare.

Vedeta TV este mândră că a luat această decizie acum și spune că se simte rușinată de faptul că nu a mers mai devreme în acest loc minunat, care i-a lăsat multe amintiri plăcute. Astfel, Mirela Vaida este ferm convinsă că va mai merge și cu alte ocazii în Delta Dunării.

„Spre ruşinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o şosea mică, strâmtă, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merita tot efortul! M-am întors din vacanță… parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute…”, a spus Mirela Vaida.

Cu ce problemă a revenit din concediu

Celebra prezentatoare TV are o carieră de succes, de care este foarte mândră, dar și o mulțime de fani. Este foarte activă în mediul online și păstrează mereu legătura cu aceștia, ținându-i la curent cu tot ce este nou în viața lor. De data aceasta, vedeta a venit cu o veste mai puțin plăcută. Aceasta are șalazion, o inflamație cronică care apare sub forma unor chisturi în zona pleoapelor, care îi dă bătăi de cap de ceva timp.

Și chiar dacă unii fani sperau că se vindeca în vacanță, se pare că nu a fost așa. Mirela Vaida spune că-și va lăsa problema de sănătate să treacă de la sine, pentru că nu vrea să treacă printr-o intervenție chirurgicală acum. Totuși, dacă situația rămâne la fel de complicată, va lua măsuri.

„M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa…”, a mai precizat Mirela Vaida.

Adauga un comentariu