Cancan

Mirela Vaida, despre boala cu care s-au născut cei trei copii ai ei: „Nu știam cu ce să tratez”

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida despre boala cu care s-au născut cei trei copii ai ei Nu știam cu ce să tratez
Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi după ce o fetiță a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Mirela Vaida, mamă a trei copii, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, numele ei fiind legat în prezent de emisiunea Acces Direct. În vârstă de 39 de ani, prezentatoarea TV s-a născut în județul Iași și are la bază studii universitare juridice. Debutul ei în showbiz a avut loc în urmă cu aproape 20 de ani, ca și interpretă în trupele etno Ho-Ra și D’Or. În plan personal, ea are o familie foarte frumoasă cu Alexandru Vaida, având împreună o fată și doi băieți.

Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu doi ani, vedeta aducând pe lume cel de-al doilea băiat al cuplului. Astfel, pe lângă cariera de succes pe care și-a construit-o în showbiz, Mirela Vaida a avut și o viață de familie foarte frumoasă, ea și soțul ei Alexandru având trei copii superbi. Cu toate acestea, prezentatoarea TV s-a confruntat cu anumite probleme, de care se lovesc cel mai adesea toate mamele.

Ce probleme are Mirela Vaida cu cei trei copii

Cu toate că se declară o femeie împlinită atât în plan profesional, cât și personal, Mirela Vaida trăiește mereu cu mare durere în suflet. Cei trei copii ai soților Vaida au fost diagnosticați cu o afecțiune dificilă încă de la naștere. Chiar dacă eu mers la medici mereu, nu există un tratament care să vindece complet respectiva boală. Mai exact, toți cei tri copii ai Mirelei Vaida au dermatită atopică încă din naștere.

Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre afecțiunea de care suferă cei mici, dar și despre modul în care gestionează situația. Prezentatoarea susține că băiatul cel mare este mai puțin afectat acum și situația s-a mai reparat. Cu toate acestea, fiica și mezinul familiei au mai mereu pielea uscată și chiar se aleg cu răni deschise uneori. Iar toate aceste leziuni sunt foarte dureroase și se vindecă extrem de greu, povestește vedeta TV.

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! 🥺 Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, povestea Mirela Vaida în urmă cu ceva timp.

Mirela Vaida și soțul ei mai vor copii

Și chiar dacă are deja trei copii care îi umplu viața de bucurie și fericire, Mirela Vaida declara astă-vară că se gândește și la al patrulea. Totuși, ea recunoaște că viața cu trei copii nu este deloc una ușoară, însă este foarte palpitantă și frumoasă, plină de experiențe noi, speciale. Mai mult, Mirela Vaida spune că și-ar dori de data aceasta o fetiță, pentru a echilibra balanța. În plus, deja a ales și un nume împreună cu soțul ei. Referitor la aceasta, Mirela Vaida povestește că a așteptat ca mezinul să ajungă la creșă și abia apoi se va ocupa și de o nouă sarcină, pentru a nu complica și mai tare lucrurile.

În plus, ținând cont de boala celorlați trei copii ai ei, Mirela Vaida nu mai este atât de speriată ca la început. Ea recunoaște că în urmă cu ceva timp i-a fost greu, deoarece nu știa ce tratamente să folosească. Acum însă a găsit cremele potrivite și este gata să îi ajute pe cei mici când nu le este bine. Este puternică și înțelege că nu trebuie să se panicheze, ci să se mențină pe poziții de dragul familiei. Așadar, Mirela Vaida își mai dorește încă o fetiță pe lângă cei trei copii pe care îi are.

Adauga un comentariu