Local

Misiuni de ordine publică la sfârșit de săptămână, asigurate de IJJ Iași

Publicat: 08 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Misiuni de ordine publică la sfârșit de săptămână asigurate de IJJ Iași

Pentru acest sfârșit de săptămână, 09 – 10 octombrie 2021, se vor lua măsuri de asigurare a ordinii publice la diferite manifestări promoționale, sportive și religioase, ce vor avea loc în județul Iași.

Zilnic mai multe echipaje și patrule de jandarmi ieșeni acționează pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, intervenția la solicitările cetățenilor în situații de urgență, precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

În ziua de sâmbătă, 09 octombrie, mai multe echipaje și patrule de jandarmi vor desfășura misiuni de asigurare a ordinii publice la Târgul de toamnă de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, la meciul de fotbal Știința Miroslava – Ceahlăul Piatra Neamț, care se va disputa la Baza Sportivă Uricani, la meciul de rugby masculin C.S. Politehnica Iași – C.S. Gura Humorului, care se va juca pe Stadionul Tepro și la marșul organizat de Asociația Pro Roma, pe traseul Bulevardul Carol I – str. Alexandru Lăpușneanu – Bulevardul Ștefan cel Mare.

Duminică, 10 octombrie, se continuă misiunea la Târgul de toamnă,  la care se adaugă  măsurile de ordine publică ce vor fi luate cu prilejul sfințirii Bisericii Sfânta Mahramă şi Sfinţii Martiri Brâncoveni din mun. Iaşi, precum și masurile de ordine de la Târgul de produse agricole din Pașcani.

Avându-se în vedere multitudinea de manifestări publice, Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să acorde atenția cuvenită, pentru punerea în aplicare a măsurilor de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

Adauga un comentariu