Titlurile zilei

Moarte subită în Nicolina. Un inginer s-a stins după ce a băut alcool ciudat la culoare: „L-am văzut când a băut din sticla în care era un lichid roz” (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 31 mart. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Moarte subită în Nicolina. Un inginer s-a stins după ce a băut alcool ciudat la culoare L-am văzut când a băut din sticla în care era un lichid roz EXCLUSIV  FOTO
Maricel Grădinariu a fost găsit decedat de către unul dintre fiii cu care locuia în propriul apartament

Moarte subită în Nicolina. Un bărbat s-a stins după ce a băut alcool ciudat la culoare. Vecinii au observat sticla cu care a umblat duminică (n.r. – 26 martie 2023) prin cartier și susțin că i-au transmis să nu se atingă de băutură când au văzut ce e

Scenă macabră în Nicolina. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost găsit decedat de către unul dintre fiii cu care locuia în propriul apartament. Totul ar fi pornit din dimineața de 26 martie a.c., când s-a plimbat prin cartier și a fost văzut cu o sticlă neobișnuită în buzunar, din care bea. Dar seara, când a ajuns acasă, nu a dat niciun semn că s-ar simți rău, fiind exact ca în celelalte seri.

Un bărbat s-a stins după ce a băut alcool ciudat la culoare. Polițiștii au deschis o anchetă

Maricel Grădinariu nu ar fi vrut niciodată să renunțe la viața lui, dar a avut parte de o moarte subită chiar în propriul apartament. Alarma a fost dată de către cel mai mic băiat de-al său, cu care locuia. Acesta mărturisește stupefiat că a înlemnit când s-a dus în camera tatălui său, așa cum o făcea în fiecare seară, fiindcă el nu-și închidea singur lumina, și l-a găsit vânăt.

La fața locului au intervenit polițiștii criminaliști, care au deschis o anchetă și au efectuat verificări în locuință. Sergiu Grădinariu afirmă faptul că atunci când polițiștii au intrat să caute în locuință au găsit o sticlă de alcool tehnic și câteva de spirt. Măricel Grădinariu avea o alcoolemie de peste 4 la mie din cauza alcoolului tehnic și a spirtului pe care le-a băut în ziua de 26 martie a.c.

„Eu l-am găsit în camera lui. Am rămas șocat atunci când am intrat să îi închid lumina, așa cum o făceam în fiecare seară. Era neobișnuit de vânăt la față. Mi-a fost frică să pun mâna pe el și am prins un punct pe burtă și mi-am dat seama că nu mai respiră. Nici nu știam ce să mai fac. Am alertat poliția. Când au ajuns la fața locului au găsit niște sticle de spirt și o sticlă de alcool tehnic. Când am dus la nas să miros, m-a luat durerea de cap. Și am început să merg prin cartier și să întreb pe toți care l-au văzut și mi s-a confirmat că a băut din acea sticlă”, povestește Sergiu Grădinariu, băiatul cu care locuia.

Localnicii din apropierea blocului său confirmă faptul că l-au văzut când consuma din sticlă și i-au spus să nu se atingă de acea băutură, fiindcă pare periculoasă.

„L-am văzut pe domnul Maricel duminică, se plimba pe aici. Avea în mână o sticlă în care se afla un lichid colorat, roz. L-am surprins deodată că servea de acolo și i-am zis să nu se mai atingă de sticlă, că va muri. Dar cu siguranță nu m-a ascultat”, spune un vecin de-al bărbatului.

Bărbatul care a murit subit în casă a fost inginer

Maricel Grădinariu a fost un om căruia i-a plăcut munca și a fost un nume respectat în oraș. Sergiu destăinuie cu nostalgie de copilăria pe care a trăit-o alături de tatăl său care ar fi făcut orice pentru ei. A lucrat ca inginer și iubea să citească, dar și să scrie.

„Tata a fost inginer. A fost un om respectat în oraș. Eu îmi amintesc și acum despre copilărie. Era dur, dar și muncitor. Ar fi făcut orice ca să ne știe pe noi bine. Îi plăcea mult să citească și să scrie”, adaugă fiul său.

Soția bărbatului este plecată în Italia cu un alt fiu, de foarte mulți ani. Nu erau zilnic împreună, dar nu s-au despărțit niciodată.

„Mama este în Italia, de mulți ani, cu un frate de-al meu. Încă lucrează, poate. N-au fost despărțiți niciodată, chiar dacă nu se vedeau. Tata se uita mereu în album. Sunt poze cu ea, dar și cu toate fostele lui iubite. Ținea așa mult la caietul ăsta plin cu poze, încât nu m-a lăsat niciodată să mă ating cu el. Acum simt fiori când mă uit”, mărturisește Sergiu.

Astfel, după ce Maricel Grădinariu a murit subit în casă, iar vecinii spun că a băut alcool ciudat la culoare, polițiștii ieșeni trebuie să stabilească ce s-a întâmplat.

Comentarii
  • Lui chetronel dulcegiuc și piticaniei securistă. Putoarea asta de 1,30 cm, care încasează o groază de bani pe lună pentru că a fost turnătorul lui caproșu, TURNĂTOR cu acte în regulă după 1989. Absolvent jalnic de la liceul metalurgic, a dat de vreo 10 ori la facultate, băieții Iașului i-au fwutut bine nevasta, procuror (de) pe la suceava. astea sunt viniturile din și dinspre iași

  • Da ce poze de album fratie…Ma uit prin fundul sticlei si tot vad pletosi si mustaciosi.Cica se traia rau pe timpul lui Ceasca si te tundeau militenii daca te prindeau pletos si mustacios…In ziua de azi de rup gusterii la frizarie ,nu scapi fara sa decartezi 30-40 de lei un tuns.Da ce vremuri frumoase erau inainte,nu trebuia decat sa te fatai pletos si in maxim zece minute aparea sectoristul rosu la fata de nervi si cu foarfeca in mana pentru un tuns gratis.Acum poti sa stai cu pletele pana la buric si in fundul gol ca militeanul nici nu se mai uita la tine.Astia mananca painea statului de pomana.Nu mai gasesti oameni asa saritori si de treaba in ziua de azi asa cum erau pe timpurile impuscatului.

Adauga un comentariu