Titlurile zilei

Ea este tânăra găsită moartă în Nicolina. A fost descoperită în pat, cu telefonul pe abdomen. Posta des fotografii în ipostaze intime (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 10 mart. 2023
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Ea este tânăra găsită moartă în Nicolina. A fost descoperită în pat cu telefonul pe abdomen. Posta des fotografii în ipostaze intime EXCLUSIV - FOTOVIDEO
Aurora Trofin este tânăra găsită moartă într-un apartament din zona Nicolina

Descoperire șocantă la Iași, după ce o femeie s-a stins în apartamentul în care locuia. Tânăra a fost găsită moartă în pat. Vecinii femeii au sunat la 112 pentru că din apartamentul ei venea un miros urât. Acum, polițiștii au intrat pe fir și trebuie să afle ce s-a întâmplat

Scenă macabră în Nicolina. O tânără în vârstă de 39 de ani a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia. Alarma a fost dată de către un vecin de-al acesteia, după ce din locuință venea un miros greu. Polițiștii ajunși la fața locului au solicitat sprijinul pompierilor, pentru că ușa era încuiată. Odată ce a fost deblocată și oamenii legii au pătruns în apartament a fost identificată și sursa mirosului neplăcut. Din păcate, pe un pat a fost găsit cadavrul tinerei, aflat în descompunere.

Polițiștii au deschis o anchetă

Polițiștii criminaliști au rămas la fața locului pentru a efectua verificări.

„La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că de la locuința unei vecine se simte un miros neplăcut. Cu sprijinul unui echipaj ISU Iași s-a pătruns în apartamentul indicat, unde a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 39 de ani. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului persoanei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Tânăra găsită moartă locuia singură

Tânăra găsită moartă se numea Aurora Trofin. Ea locuia singură în apartament, iar vecinii spun că nu au văzut prea des persoane care să o viziteze.

„Ea locuia singură. Din ce am văzut, mai venea din când în când o femeie la ea. Nu am mai văzut-o de două-trei săptămâni. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea, poate avea vreo boală, nu știu”, a spus un vecin de-al tinerei.

Cert este că, pe rețelele de socializare, Aurora posta zeci de fotografii în ipostaze destul de explicite. Nu este clar de ce a murit tânăra. Trupul ei se afla într-o avansată stare de putrefacție. În orice caz, acesta a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru efectuarea necropsiei. Ulterior, cauzele decesului vor fi stabilite. Trebuie precizat faptul că vecinii femeii au aprins candele la ușa apartamentului în care a fost găsită. Ancheta în acest caz continuă.

Astfel, după ce tânăra a fost găsită moartă în locuința sa, polițiștii ieșeni trebuie să stabilească ce s-a întâmplat. În acest moment, oamenii legii iau în calcul două variante: sinucidere sau moarte din cauză biologică.

Comentarii
Adauga un comentariu