Local

Moartea afaceristei din Suceava infectate cu Covid-19 rămâne un mister! Ce a ucis-o de fapt pe femeie?

Publicat: 26 mart. 2020

Patroana unei pensiuni din Sucevița a murit marți la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, infectată cu COVID-19. Deși familia femeii știa că aceasta era în stare gravă, nu își explică cum de s-a ajuns la o asemenea tragedie

Pe data de 10 martie avea să se dea startul unui lanț de încercări pentru o familie respectată din Suceava. Atunci, o femeie în vârstă de 64 de ani, la recomandarea medicului de familie, ajungea la spital pentru un control banal. Medicul de familie i-a spus că are ceva probleme cardiovasculare și este posibil să aibă apă la plămâni. Când ajungea la spitalul din Suceava le spunea medicilor că a mers într-o excursie împreună cu soțul ei în Dubai și Maurițius.

Se auzeu tot mai multe zvonuri despre COVID-19, iar asta a făcut-o pe femeie să devină sceptică. A fost monitorizată și nu a avut niciun simptom. Totuși, soțul ei a insistat ca aceasta să facă un test pentru COVID-19. A făcut testul, iar acesta a ieșit negativ. Femeia a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar soțul ei a mai cerut ca aceasta să fie testată din nou. Al doilea test a ieșit pozitiv, iar soțul femeii este convins că aceasta s-a infectat cu COVID-19 în spital.

„De acolo a luat bacteria ucigașă. În perioada asta nu a fost tratată nici corect, nici la obiect și nici prompt. Am insistat foarte tare să i se mai facă o probă la coronavirus, să vedem testul. I s-au recoltat probe joi, iar până vineri după-amiază proba a stat în spital. Am mers și am luat proba cu acte legale într-o ladă frigorifică mică, dată de cei de la Infecțioase, și am fugit la Iași. La ora 6 am fost la laborator, iar la ora 12 noaptea mi s-a comunicat că rezultatul este pozitiv”, a spus soțul femeii decedate.

De precizat este faptul că aceasta a fost transferată de la spitalul din Suceava sâmbătă seara. Când a fost coborâtă din spital a intrat în stop cardio-respirator, însă medicii au reușit să o resusciteze și să o stabilizeze. Pe drumul către Iași aceasta a mai intrat o dată în stop cardio-respirator. Echipajul medical de pe ATVM a resuscitat-o din nou. Eforturile medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase Iași au fost în zadar, iar după mai multe zile de internare aceasta a decedat. Familia acesteia crede că, de fapt, nu COVID-19 a ucis-o pe femeie, ci lipsa de profesionalism și tragerea de timp. De precizat este faptul că atât soțul, cât și fiul și nora femeii au fost testați, iar rezultatele au fost negative.loading...

Comentarii
 • Ce sa caute doamna, D-zeu sa o ierte, la infectioase daca ea trebuia tratata cardiologic de indata, de la internare!!!???? Nu s medic si pot deduce asta!!! Pai normal ca a luat din suceava virusul , la ce focar e acolo!!
  Cineva o sa aiba toate persoanele astea pe constiinte !!! Costache, mars acasa!

 • Daca pacienta era in perioada de incubatie atunci e firesc ca primul test sa fi iesit negativ. In plus pacienta facea parte din categoria persoanelor cu risc crescut. Dupa ce ca a imbolnavit un spital intreg, mai emiteti si pretentii? Cand lumea sta inchisa in casa ei se plimba prin Dubai si apoi tot ei sunt nedreptatiti?

 • Oameni buni, Dorobăt Carmen de la Infectioase a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Ea stie cel mai bine sa primeasca 100€ in carnetele studentilor. Si sotul distinsei șpăgarițe a fost condamnat. Ce faci dom’ Costache?

 • De ce nu-mi publici comentariul, pe cine protejezi?
  Stii cata durere a adus indolenta medicilor si asistentelor de la sectia din SJSuceava in familia mea?

 • Domnule Eva Doamna Dorobat nu are o sentinta definitiva de condamnare si Iohanis a fost invinuit si sa dovedit ca nu este asa cum toti il invinuiau, sunteti suparat dar nu va revarsati amarul, Domnul Costacehe sa dovedit a fi mai rau ca Doamna D. la cine mai ceri ajutorul ?

 • Toti avem cate 2 sau 3 locuinte mosteniri de la parinti si bunici, daca ne uitam pe declaratile de avere la toti politicieni vedem ca au cate 100 de apartamente si in alte tari Pensiuni si terenuri , ai vazut un pension la madam Carmen, rezulta ca nu vezi a citi si ai o problema personala cu Doamana Carmen

 • Doamna de afaceri stia ca nu are voie sa se plimbe, anuntul pentru popor a fost facut din luna Ianuare, aceasta patroana nu a auzit la stiri, de la rude, sau cand ai bani nu te mai intereseaza nimic, mai mult ca avea probleme cardiace putea sa fie instiintata de familie daca nu o interesa ce se intampla pe tot globul pamantesc, scoatem medici vinovati pentru greselele personale.

Adauga un comentariu