Actualitate

Modele de șabloane pentru unghii cu gel. Cum le alegi pe cele mai bune

Publicat: 15 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de șabloane pentru unghii cu gel. Cum le alegi pe cele mai bune
Șabloanele pentru unghii sunt esențiale pentru o manichiură profesională

Dacă îți dorești cele mai frumoase modele pe manichiura cu unghii gel, ai nevoie de șabloane pentru unghii. Acestea sunt ușor de folosit și se găsesc pe piață la un preț accesibil. În funcție de manichiura pe care o dorești, aceste șabloane sunt de mai multe tipuri. Această diversitate poate face alegerea mai dificilă, dar rezultatul merită efortul depus. Unghiile cu gel sunt alegerea ideală dacă îți dorești o manichiură rezistentă.

Cu toate acestea, manichiura aceasta are avantaje și dezavantaje. Unul dintre dezavantaje este faptul că au nevoie de îngrijire profesională o dată pe lună. Cu toate acestea, prin aspectul lor natural oferă un aspect estetic mâinilor tale. Când vine vorba de modele de unghii cu gel, acestea sunt mai rezistente decât oja normală sau unghiile naturale și pot fi decorate cu diverse modele. În timp ce o ojă normală trebuie aplicată o dată la trei zile, unghiile cu gel post rezista săptămâni întregi.

Spre deosebire de unghiile naturale, cele făcute cu gel se rup foarte greu și oferă un aspect estetic mâinilor prin simetrie. Desigur, unghiile cu gel au și dezavantaje. În primul rând, prin pilire unghia naturală este afectată. De asemenea, gelul nu rezistă prea mult timp în apă și manichiura trebuie refăcută măcar o dată pe lună. Totodată, lumina lămpii speciale poate provoca îmbătrânirea prematură a mâinilor. Ca și în cazul celorlalte manichiuri, poți opta pentru forma pătrată, în formă de migdală, manichiură french etc.

Modele de șabloane pentru unghii cu gel

Șabloanele pentru unghii sunt necesare dacă îți dorești ca manichiura ta să impresioneze. Sunt ușor de folosit, iar rezultatele vor fi întotdeauna pe măsura așteptărilor. Acestea te ajută să dai unghiei tale forma dorită, fie că vorbim de cea rotundă, pătrată sau tip migdală. De asemenea, au un preț accesibil. Două dintre cele mai cunoscute tipuri de șabloane pentru unghii cu gel sunt cele tip folie și cele tip stickere.

Șabloanele pentru unghii tip folie sunt utilizate în special pentru realizarea unghiilor stiletto. Șabloanele pentru unghii tip stickere sunt produse din hârtie autoadezivă. Cu ajutorul acestora, poți realiza o manichiură cu unghii false cu gel sau acril sau poți repara o unghie ruptă. Dacă îți dorești ca unghiile tale să aibă un aspect lucios, ai nevoie de un șablon potrivit pentru acest tip de unghii. Fiind confecționate dintr-un material de calitate înaltă, se fixează perfect pe forma unghiei, indiferent de lungime. Șabloanele pentru unghii disponibile pe piață sunt confecționate din diferite materiale: hârtie sau plastic.

Cum alegi manichiura potrivită în funcție de eveniment

Înainte de a-ți alege manichiura pentru un eveniment, trebuie să iei în considerare contextul în care se desfășoară, cât și machiajul, coafura și ținuta pe care ai de gând să le porți în ziua specială. Două dintre modelele de unghii care nu se vor demoda prea curând sunt unghiile cu gel și manichiura cu ojă semipermanentă. Unghiile semipermanente îți asigură o manichiură frumoasă, pe termen lung. Dacă îți dorești o manichiură frumoasă în ziua nunții, trebuie să le asortezi cu stilul și nuanța rochiei, dar și accesoriile și buchetul de mireasă.

În ziua cea mare poți alege să porți unghii cu sclipici, cu modele dantelate sau accesorizate cu perle. Toate acestea pot fi aplicate pe o manichiură french revitalizat. Dacă ești o mireasă mai nonconformistă, poți alege să îți personalizezi unghiile cu numele soțului, data nunții sau a zilei în care v-ați cunoscut. Cu ajutorul manichiurii 3D și a unei manichiuriste profesioniste, unghiile tale pot fi decorate cu modele de pe rochia de mireasă.

Pentru a te asigura că manichiura arată perfect  în ziua marelui eveniment, este necesar să faci programarea din timp, chiar și cu o lună înainte. Alege modelul după ce ai rochia cumpărat rochia de mireasă, pentru a fi sigură că manichiura se asortează. În acest an sunt la modă modelele 3D, manichiura în două culori, unghiile de lungime medie și cele scurte. Pentru ocazii alte ocazii speciale, în afară de nuntă, sunt la mare căutare unghiile în culori neutre ca auriul, argintiul, albul sau rozul pal. Așadar, pentru cele mai frumoase modele de unghii cu gel ai nevoie de șabloane unghii potrivite.

Adauga un comentariu